DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belgedeki bazı yanlış hesaplamalar ve üslup hataları gibi yazım hatalarını düzeltti
  • Haber444
  • Spor
  • Belgedeki bazı yanlış hesaplamalar ve üslup hataları gibi yazım hatalarını düzeltti

Belgedeki bazı yanlış hesaplamalar ve üslup hataları gibi yazım hatalarını düzeltti

ABONE OL
16 Haziran 2022 14:52
Belgedeki bazı yanlış hesaplamalar ve üslup hataları gibi yazım hatalarını düzeltti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

“Kulübümüzün ve camiamızın mağduriyeti ve Fenerbahçe’de karşılaştığımız 3 Temmuz davası yeniden üst mahkemece tescil edilmiş ve teşkilat mensupları tarafından teşkilat Hizmet maksadıyla tatbik edilen derin endişe ve yargı kararı verilmiştir. Bölge Mahkemesi, kulüp olarak, kulüp olarak ve önceki davaların mağduru olarak bu davalarda “katılımcı”, daha doğrusu taraf olarak müdahil olmam gerektiğini vurgulayarak kulübümün talebini kabul etti. Bu davada Yüksek Mahkeme, 3 Temmuz 2011 tarihli yargılamada sadece hakkında suç duyurusunda bulunulanların değil, Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturulanların da limanbet mağdur olabileceğini belirtmiş ve sorumluluğun verilmesi gerektiğine hükmetmiştir. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nin davalı aleyhine sadece o kısmı bozarak kulübümüz ve toplum yararına İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.Bu davada bölge mahkemesi Fenerbahçe’nin talebini kabul etti. Ceza veya yüksek ceza verilmesine yapılan itiraz da reddedildi.Sanığın zorla anayasal düzeni değiştirmeye ve terör örgütüne üye olmaya teşebbüsün bir kısmı statükoyu koruyor ve kesinleşmek üzere Yargıtay’a gönderilecek. duruşma.” dedi.

İstanbul Bölge Mahkemesi’nin bazı sanıklara daha fazla ceza verilmesi gerektiği yönünde yaptığı temyiz başvurusunun ardından, suçlarla mücadelede hukuku kullandığımızı ve hukukun üstün geldiğini bir kez daha vurguluyoruz!

Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligin 35. haftasında Göztepe deplasmanında karşı karşıya gelecek. 1 Mayıs Pazar günü saat 20:30’da Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak maç için sabah saatlerinde İzmir’e uçması beklenen Çaykur Rizespor, yoğun sis nedeniyle uçuşun ertelenmesinin ardından Rize’de maç hazırlıklarını tamamladı Trabzon’da çalışma.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.