DOLAR 32,3424 -0.06%
EURO 34,8417 0.12%
ALTIN 2.377,85-0,77
BITCOIN 19986294,79%
Mersin
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Futbolcularıyla Buluştu
  • Haber444
  • Spor
  • Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Futbolcularıyla Buluştu

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Futbolcularıyla Buluştu

ABONE OL
6 Nisan 2024 16:05
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Futbolcularıyla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hasan Arat, Mücadele ve Takım Ruhunu Vurguladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Ümraniye’deki toplantıda futbolcularıyla bir araya gelerek sahada maksimum mücadele ve takım ruhu sergilemeleri gerektiğini vurguladı. Oyunculardan sahada savaşmalarını ve sonuna kadar mücadele etmelerini istedi.

Taraftarların Beklentilerini Karşılamak İçin Mücadele Şart

Arat, Beşiktaş’ın başarılı olması için oyuncuların sahada her şeylerini vermeleri gerektiğini belirterek, taraftarların takıma olan bağlılığını artırmanın önemine değindi. Sahada gösterilecek performansın taraftarların tutkusunu artıracağını vurguladı.

Takım İçinde Birlik ve Beraberlik Önemli

Genç oyuncuların performansından memnuniyet duyan Arat, tecrübeli isimlerden bu genç oyunculara destek olmalarını beklediğini belirtti. Taraftarın üzgünken gülen oyuncuları görmek istemediğini ve maçlara tam bir mücadele ruhuyla çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Fernando Santos’a Uyarı

Teknik Direktör Santos ile bir araya gelen Arat, takımın performansından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, olumsuz oyunu kabul etmediğini ve Beşiktaş’a yakışmayan oyunu düzeltme çağrısında bulundu. Arat, takımın toparlanması gerektiğini vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.