DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bitexen Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın Maç Sonrası Konuştu
  • Haber444
  • Spor
  • Bitexen Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın Maç Sonrası Konuştu

Bitexen Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın Maç Sonrası Konuştu

ABONE OL
17 Mart 2024 16:06
Bitexen Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın Maç Sonrası Konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk Yarı Kontrolümüzde Geçti

Bitexen Antalyaspor’un Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör Sergen Yalçın, düzenlenen basın toplantısında konuştu. Yalçın, “İlk yarı tamamen bizim kontrolümüzde geçen bir ilk yarıydı. Çok iyi oynadık, geçişleri çok iyi yaptık, merkezi çok iyi kullandık.” dedi.

Şans Bizden Yanaydı

Yalçın, “İkinci yarı rakip bizden daha iyi oynadı. Pozisyonlar buldu, goller bulabilirdi. Bunlar olabiliyor futbolda. Bugün şans bizden yanaydı.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

“Daha Güzel Ağırlanmak İsterdim”

Sergen Yalçın, siyah-beyazlı taraftarların kendisine yönelik tutumuna ilişkin, “Daha güzel ağırlanmak isterdim. Biz burada şampiyonluklar, kupalar kazandık. Futbol böyle bir iş, bugün varsın yarın yoksun” ifadelerini kullandı.

“En İyi Oyuncumuz Gitti”

Kısıtlı bir kadroya sahip olduklarını belirten Yalçın, “Transfer döneminde en iyi oyuncumuz gitti. Ekonomik olarak takımı zor duruma sokmak istemiyorum. Ligde en iyisini yapmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.