DOLAR 32,4508 -0.13%
EURO 34,7781 -0.62%
ALTIN 2.440,930,21
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bugün oyun anlayışımıza göre Gomis ile başlamamız gerektiğini düşünüyorum
  • Haber444
  • Spor
  • Bugün oyun anlayışımıza göre Gomis ile başlamamız gerektiğini düşünüyorum

Bugün oyun anlayışımıza göre Gomis ile başlamamız gerektiğini düşünüyorum

ABONE OL
22 Eylül 2022 21:38
Bugün oyun anlayışımıza göre Gomis ile başlamamız gerektiğini düşünüyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Seferovic de çok çalıştı. Biz bundan çok memnunuz. Lig iyi başlamadı. Tabii ki gol atamadığı sürece kendine güven eksikliği gösterecektir. İki oyuncudan da memnunum. Ayrıca Galatasaray’a en iyi şekilde  hizmet etmeye çalışıyorlar”

Toto Premier Lig  5. Hafta, Galatasaray evinde Gaziantep FK ile karşılaşacak. Galatasaray başantrenörü Okambrook, Trabzonspor’da 11 değişiklik yaptığı betaverse için tek değişikliğini FK Gaziantep karşısında yaptı. geçen hafta. Buruk, forvet olarak Haris Seferovic’in yerine Bafetimbi Gomis’i atadı. Bu sefer Gomis 11 numaraya ilk kez  başlarken, Seferovic  ilk kez yedek kulübesindeydi.

Norveçli futbolcular Fredrik Midtsjö ve Christian Luyindama, Taylan Antalyalı, Ömer Bayram ve Oğulcan Çağlayan, sarı-kırmızılı muamelenin ardından kadrodan ayrı olarak sahada çalışmaya başladı ve 21 kişilik kadroya alınmadı.

Leo Dubois ilk kez 21 yaşına giriyor

Fransa’nın sağ beki Leo Dubois, yaz kampında Fiorentina’ya karşı oynadığı hazırlık maçında sakatlandı ve geçen hafta toparlandıktan sonra takımla çalışmaya başladı. Dubois 21 kişilik kadrosuna ilk kez Gaziantep FK’da çıktı.

Galatasaray,  Fernando Muslera, Sasha Boy, Victor Nelson, Abdelkrim Baldakci, Patrick van Anholt, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Yunus Akkin, betaverse giriş Dris Mertens, Kerem Akturcoglu ve Bafetimbi Gomis ile Gaziantep FK’ya 11 oyuncu ile başladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.