DOLAR 32,4720 -0.08%
EURO 34,7758 -0.62%
ALTIN 2.442,390,27
BITCOIN 2077947-0,99%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Burak Yılmaz Galatasaray maçı için iddialı konuştu
  • Haber444
  • Spor
  • Burak Yılmaz Galatasaray maçı için iddialı konuştu

Burak Yılmaz Galatasaray maçı için iddialı konuştu

ABONE OL
8 Mart 2020 13:41
Burak Yılmaz Galatasaray maçı için iddialı konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu sezon sakatlıklarla boğuşsa da takımını sırtlayan kaptan bu haftada golünü atıp takımını şampiyonluk yarışı içinde tutmayı başardı. Kaptan Burak Yılmaz yaptığı açıklamada hafta sonu oynayacakları Galatasaray karşılaşması için oldukça iddailı açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın yönetiminde 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de yenilgi alan Beşiktaş, zirve mücadelesinin içerisinde kalmaya devam ederken; siyah-beyazlı takımın golcüsü Burak Yılmaz da son ana kadar şampiyonluk mücadelesi vereceklerini ifade etti.

Galatasaray derbisi öncesinde düşüncelerini paylaşan Burak Yılmaz, eski takımı Galatasaray’a karşı TT Stadı’nda kazanmak için son ana kadar mücadele edeceklerini ve galibiyetten başka bir seçenekleri olmadığını vurguladı.

Kalan tüm maçları kazanmak istediklerini ifade eden Buırak, “Şu anda kalan 9 hafta var ve kalan 9 maçımızı da kazanabiliriz. İyi bir seri yakaladık ve bu serimizi Galatasaray karşısında da sürdürmek istiyoruz. Ligde henüz biten bir şey yok ve biz de son ana kadar şampiyonluk yarışının içerisinde olacağız” dedi.

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, bu sezon siyah-beyazlı forma altında 20 maça çıktı ve 15 gole (12 gol, 3 asist) direkt etki etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.