DOLAR 32,4534 -0.12%
EURO 34,8087 -0.49%
ALTIN 2.445,010,38
BITCOIN 20697180,92%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyük bir zaferde

Büyük bir zaferde

ABONE OL
10 Eylül 2022 21:49
Büyük bir zaferde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Valimize buradan çok teşekkür ediyorum. Kayseri’nin dört bir yanından taraftarlar geliyor. Oyuncular üzerinde olumlu bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu Kayserispor’un her zaman sorunu olmuştur, ama emin olun Yukatel Kayserispor’un tek sorunu bu değil. Ülkemizde futbol ekonomisi berbat. Yetkilileri buradan aradım; Her şeyin fiyatı yükseldiğinde, yükselmeyen tek şey bizim teşhir gelirimizdi. Katkı sağlayan mezunlarımıza teşekkür ederiz. Kayserispor şehrin takımıdır. Bu kulübü buraya getirmek için çok çalıştım ama bir arada olmalıyız. Her zaman yasaklarla ilgili sorular alıyoruz, ancak personelimiz var. Büyük kusurlarımıza betofbet rağmen bugün çok iyi oynadık. Görev süremin sonuna kadar takımımızı böyle yönetebilirsek umarım zamanla toparlanırız. ”

“Futbol, ​​bu ülkenin stresli zamanlardaki zevki ve heyecanıdır”

Futbola desteğin artırılması gerektiğini söyleyen Gözbaşı, sözlerini şöyle özetledi:

tüm futbol gezegenine çağrı; Anadolu kulübü bütçesine projeksiyon gelirleri dahildir. Ben göreve geldiğimde euro 6-7 liraydı, şimdi 18 lira. Her kulübe hayatlarının betofbet giriş çok zor olduğunu söylüyorum. Futbol bu stresli dönemde bu ülkenin eğlencesi ve heyecanıdır. Futbola desteğin artırılması gerekiyor. Umarım evimizde bu şekilde kazanmaya devam ederiz.

Kessel (DHA)

Kasımpaşa, Spor Toto Süperliga’da 4. Hafta’da Hatayspor’u 1-0 mağlup etti.

Torun, önümüzdeki hafta Antalyaspor’u deplasmanda yenmek istediğini belirterek, “Üç puan almak istiyoruz çünkü evimizde taraftarın önünde oynuyoruz. Bu haftaya iyi hazırlandık. Hepimiz motiveyiz. Takım arkadaşlarıma başarılar. Üç puan aldık ve şimdi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.