DOLAR 32,5156 0.08%
EURO 34,9638 -0.2%
ALTIN 2.441,730,24
BITCOIN 20962890,35%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çok önemli bir maçtı ve bizde kalalım

Çok önemli bir maçtı ve bizde kalalım

ABONE OL
25 Mayıs 2022 15:30
Çok önemli bir maçtı ve bizde kalalım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ben de mutluyum çünkü Türk kadınları gerçekten güçlü.Biz bu kızları desteklediğimiz sürece daha iyi olacaklar.Takımımla tekrar gurur duyuyorum.Seyircilerin gurur duymasını istiyorum. Sırbistan’daki deplasman maçımızda üç puan kaldı. Hâlâ 10 kişi olmamıza rağmen gol yemeden maçı bitirdik, “Ama istediğimiz sonucu alamadığımız bir maçtı. Şubat ayında kurtulamadığımız üç puanı alıp yola devam etmek istiyoruz” dedi.

DİDEM KARAGENÇ: TAKIMIN İSTEĞİYLE KAZANDIK

İlk yarıda sahaya istedikleri oyunu yansıtamadıklarını söyleyen Didem Karagenç, “Bizim için önemli bir maçtı. Gol atmayı düşündüğümüz bir maçtı ve gerçekleşti. Çok heyecan verici.

İlk yarıda talihsiz goller yedik ve oyunumuzu oynayamadık. Ancak ikinci yarıya takımın istek ve arzusuyla geldik ve oyunu istediğimiz gibi oynadık. Hocanın bize verdiği taktikler ve son dakikada attığımız gol bize inanılmaz bir keyif ve sevinç yaşattı. Bize destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

İsrailli yönetmen Gillilando: Türkiye ikinci yarıda çok iyi oynadı

İsrail teknik direktörü Gillilando, Türkiye’yi galibiyetten dolayı tebrik ederek, “İyi başladık ve 2 gol attık, bu 5 gol olabilirdi. Her iki takım da çok iyi oynadı. İkinci betroad yarıda Türkiye bir gol attı. “İyi oynadılar. Biz de odağımızı kaybettik sanırım bu yüzden kaybettik yani yani Türkiye’ye bir hediye verdik aslında kazanacak gücümüz ve odağımız vardı , savaşabilirdik ama skoru görünce skoru gördük aynı” dedi.

İngiltere Kadın Milli Takımı 20 gol

2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu altıncı maçında İngiltere Kadın Futbol Takımı Letonya’yı 20-0 mağlup etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.