DOLAR 32,4659 -0.08%
EURO 34,6997 -0.8%
ALTIN 2.434,87-0,04
BITCOIN %
Mersin
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dijital oyun kahramanlarını canlandıran cosplay sanatçıları da büyük ilgi gördü
  • Haber444
  • Spor
  • Dijital oyun kahramanlarını canlandıran cosplay sanatçıları da büyük ilgi gördü

Dijital oyun kahramanlarını canlandıran cosplay sanatçıları da büyük ilgi gördü

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:01
Dijital oyun kahramanlarını canlandıran cosplay sanatçıları da büyük ilgi gördü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Herkesin katılabileceği ödüllü bir yarışma ile katılımcılara çok sayıda ödül ve hediyeler verildi. GameX 2022’de ek atölyeler, paneller ve atölyeler düzenlendi.

Trabzonspor bu sezon Süper Ligi’nde 20 takımın oynadığı 38 maçta 23 galibiyet, 12 beraberlik ve 3 mağlubiyet rekoru kırdı. 81 puanla Karadeniz takımı, maçın bitimine üç hafta kala şampiyonluğu elde etti. 38 yıllık şampiyonluğun ardından, Burgundy Blue Man bu kez Avrupa’da boy gösterecek.

Türkiye’de şampiyonluk sezonuna hazırlanıyor

Trabzonspor, 2021-2022 sezonu hazırlıklarına başlamak için ilk olarak 27-28 Haziran tarihlerinde Trabzon’daki Mehmet Ali Yılmaz tesisinde bir toplantı yaptı. Bordeaux Blues, 4 Temmuz’da Riva’daki Türkiye FA Hassandoğan milli takım antrenman kampı ve antrenman tesisi için hazırlıklarına devam etti. Karadeniz ekibi burada Ümraniyespor, Bandırmaspor, Başakşehir ve Kasımpaşa ile 4 hazırlık maçı yaptı. Yukarıdaki maçlarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Transfer için çok erken.

Karadeniz ekibi, antrenman kampı başlamadan önce İtalyan kulübü Parma’dan Gervinho ile iki yıllık sözleşme ve Roma’dan Bruno Perez ile üç yıllık ekolbet bir sözleşme imzaladı. Bordeaux Blues, iki oyuncunun transferinin ardından İsveç kulübü Göteborg’dan Marek Hamsik’i iki yıllığına takıma kattı. Trabzonspor, Casimpassa Coita ve Andreas Cornelius’un ardından Theopis ve Stefano Densville’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Dorukhan Toköz ve İsmail Köybaşı da periyodun başında takıma katıldı.

Avrupa’da ilk resmi maç başlıyor

İstanbul Riva’daki hazırlık kampını bitirdikten sonra Trabzonspor’a dönen Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Konuşma Ligi’nde Norveç’in Molde takımıyla ilk resmi maçını oynadı. Trabzonspor’daki açılış maçı 3-3 sona ermesine rağmen, Norveç’te 1-1 berabere kalan Trabzonspor turun son takımı oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.