DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2033424-2,97%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

En iyi şekilde cevap vermek istiyoruz

En iyi şekilde cevap vermek istiyoruz

ABONE OL
19 Ağustos 2022 10:12
En iyi şekilde cevap vermek istiyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Rakip oyuncuların %70-80’i Ukrayna milli takım oyuncuları. Ekiple ortalama 4-5 hafta çalışıyoruz. Yavaş yavaş birbirimizi tanımaya başladık.”

“Olumlu düşünen kaliteli bir ekip kurmak istiyorum”

Olumlu bir zihniyete sahip kaliteli bir ekip kurmak istediğini söyleyen Jesus, “Bize güven veriyor. Eşim 4-5 yıldır birlikteydi ve 4-5 hafta birlikte çalıştık. Ukrayna’da neler olduğunu hepimiz biliyoruz. Umarım yarınki maç sadece spor çerçevesinde oynanır. Hepimiz orada bulunan insanlara hayranlık duyuyoruz ve acılarını paylaşıyoruz. “Ukraynalı oyuncular kesinlikle duygusal olarak güçlü hissediyorlar” dedi.

“Minjae benim için zor bir bloktu”

Tecrübeli teknik direktör, “Lucescu sadece tecrübeli bir teknik adam değil, futbolu çok iyi biliyor. Gittiği her takımda standartlarını ortaya koyan bir teknik direktör. O da benim gibi Şampiyonlar Ligi tecrübesine sahip. Geçen yıl tanıştık ve ne düşündüğümüzü biliyor. Teknik komiteleri geçen yıl takımımıza karşı nasıl oynadığımızı analiz etti. ikimiz de yaptık Aynı seviyede takımlar görüyorum. Şaşırtıcı hayalbahis bir şekilde, Minjae’nin durumu üç gün önce ortaya çıktı. Onunla iş yapan kulüp, sözleşmesindeki cayma maddesini öder. Benim için büyük bir darbe oldu. Sistemimizde önemliydi ama takımımızda iyi oyuncular var. Ancak Minjae’nin özelliği yadsınamaz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.