DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050440-2,18%
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Euro’luk talepte bulunuyor

Euro’luk talepte bulunuyor

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:42
Euro’luk talepte bulunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Siyah beyazlı bir menajerin, yetenekli futbolcuya sözleşme opsiyonunu da içeren bir kredi teklifiyle Liege’nin kapılarını çalacağı kaydedildi. Bu sefer 1 milyon euro kiralama ve 2.5 milyon euro satın alma opsiyonu var.

bir talibim var

Beşiktaş başkanı Ahmet Noor Sevi’nin önceki gün resmen açıkladığı Muleka, ikinci forvet ve forvet hattında  sol ön olarak kabul ediliyor. Kasımpaşa’da 300.000 €’ya yarı dönem oynadıktan sonra Muleka’nın Kara Kartal ile imzalarken 1 milyon €’dan az kazanması bekleniyor. Öte yandan birçok Süper Lig takımının mülekayı takip ettiği söyleniyor.

Gökmen Özkan

Yeni sezonda Süper Lig’de savaşım edecek olan Ankaragücü’nde, daha ilkin 20 Haziran’da başlamış olacağı belirtilen antrenmanlar 5 gün ileri kaydırıldı. Ekip ekibiyle ilgili transferlerin bu süreçte yüzde 80’inin tamamlanması planlanıyor. 11 futbolcu ile yollarını ayıran Ankaragücü, geçirme döneminde, yabancı oyuncular; Pedrinho, Chatzigiovanis (Tasos) ve Giorgi Beridze, yerli adlar; Oğuz Ceylan, Doğukan Kaya ve Fıratcan Üzüm ile antak kalma sağlamıştı. Ankaragücü’nün, daha ilkin Trabzonspor queencasino forması giyen Brezilyalı sol bek Marlon ile her mevzuda anlaştığı ifade edilirken Fenerbahçe ’de fazla talih bulamayan kanat oyuncusu Burak Kapacak’ın da Sarı-Lacivertli ekibin teklifini kabul etmiş olduğu ifade ediliyor. Ankaragücü’nün Abdülkadir Parmak, Erce Kardeşler, Nurullah Aslan’la da yakından ilgilenilmiş olduğu bilgisi var.

5 isme git

Başkent başkanı bu hafta Abdülkadir Parmak ile görüşecek. Birçok takımda ismi geçen orta saha oyuncusu adeta Ankara Guku formasını giydi. Bu haftanın sonunda, Sarı-Lacivertliler en az beş geçiş açıklayacak.

Süper Lig takımlarından Kayserispor için yeni bir kapanış geri sayımı başladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.