DOLAR 32,3841 0.07%
EURO 34,7786 -0.06%
ALTIN 2.394,69-0,07
BITCOIN %
Mersin
22°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Kulüpler Birliği Başkanlığından Ayrılmayacak
  • Haber444
  • Spor
  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Kulüpler Birliği Başkanlığından Ayrılmayacak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Kulüpler Birliği Başkanlığından Ayrılmayacak

ABONE OL
30 Mart 2024 16:06
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Kulüpler Birliği Başkanlığından Ayrılmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kulüpler Birliği Toplantısında Destek Gördü

Fenerbahçe Kulübü’nün başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığından ayrılmayacak. İstanbul’da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısında temsilciler, Ali Koç’un görevine devam etmesi yönünde taleplerini iletti.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Konuştu

Toplantıda görüş bildiren Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Ali Bey’in başkanlıktan ayrılma talebini kabul etmedik. 17 kulübümüz de kendisine destek verdi. O da bizi kırmadı ve göreve devam edeceğini söyledi.” açıklamasında bulundu.

Kulüpler Yabancı Hakem İstiyor

Yıldırım, toplantıda hakem konusunun da gündeme geldiğini belirterek, “Bütün kulüpler yabancı hakem istiyor. Herkes hakemlerden şikayetçi. TFF ve MHK karar verecek ancak VAR konuşmalarını görünce hepimiz yabancı hakem istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Galatasaray, Trabzonspor ve Pendikspor Görüşlerini Yazılı Olarak İletti

Toplantıya katılamayan Galatasaray, Trabzonspor ve Pendikspor temsilcileri görüşlerini yazılı olarak iletti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yöneticileri ise deprem bölgesindeki vatandaşlarla bir iftar programına katılacakları için toplantıya katılamadılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.