DOLAR 32,4342 -0.07%
EURO 34,8609 0.23%
ALTIN 2.430,95-0,30
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Çarpıcı Açıklamalar
  • Haber444
  • Spor
  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Çarpıcı Açıklamalar

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Çarpıcı Açıklamalar

ABONE OL
8 Nisan 2024 16:07
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Çarpıcı Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Koç, Süper Kupa Maçı Öncesi Türk Futbolu ve Kulüp Kararlarıyla İlgili Konuştu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa’daki Süper Kupa maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Koç, kulübün U19 takımıyla kupa maçına çıkma kararının ardındaki nedenleri ve Türk futbolundaki sorunları cesurca gündeme getirdi.

Kulübün Aldığı Karar ve İsyana Giden Süreç

Fenerbahçe Başkanı, Trabzonspor maçında yaşananlara göz yumulmasının kulübü isyan noktasına getirdiğini belirtti. Türk futbolunun sorunlarına dikkat çeken Koç, yöneticilerin sorumluluklarını yerine getirmediğini ifade etti.

Anlayış Bekledikleri Şanlıurfa Halkı ve Süper Kupa’nın Önemi

Ali Koç, Şanlıurfa halkından anlayış beklediklerini ve 2011 Süper Kupa’sının bu şehirde oynanacağını söyledi. Koç, Fenerbahçe’nin aldığı biletleri satın aldığını ve depremzedelerin mağdur edilmeyeceğini vurguladı.

Futbolun Sorunları ve Temizlik İçin İsyan

Ali Koç, Türk futbolunun temizlenmesi gerektiğini vurgulayarak, kulübün yaşadığı haksızlıklara ve adaletsizliklere isyan ettiklerini belirtti. Koç, futbolun ve sporcunun önemine dikkat çekti.

Kulüp Başkanlığına Tekrar Aday Olacak mı?

Başkanlık adaylığı konusunda sorulan bir soruya Koç, “Bayramdan sonra bir değerlendireceğiz.” şeklinde yanıt verdi. Adaylık konusunda henüz net bir karar olmadığını açıkladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.