DOLAR 32,5896 0.3%
EURO 35,0438 0.19%
ALTIN 2.458,390,93
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Deplasmanda Kaybetmiyor

Fenerbahçe Deplasmanda Kaybetmiyor

ABONE OL
8 Aralık 2020 17:04
Fenerbahçe Deplasmanda Kaybetmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sportoto Süper Lig’de oynadığı 11 maçta 23 puan toplayarak zirveyle aynı puana sahip olan Fenerbahçe, kendi evinde üst üste 2. Yenilgisini aldı. Önce Konyaspor’a sonra da Beşiktaş’a yenildi. Ne var ki kendi evinde oynadığı 5 maçta sadece 7 puan toplayan sarı lacivertli takım, deplasmandaki 6 maçta tam 16 puan aldı. 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken rakip sahada hiç yenilmedi. Hem de attığı gol sayısı da oldukça fazla. Şu an ligin en çok gol atan takımı konumundalar. Ciddi anlamda oyun kalitesi eksik olsa da rakiplerini yenmeyi başarıyor. Bu noktada Süperbetin de dikkati sarı lacivertlilerin dış sahadaki performansına çekiyor. Fenerbahçe bu sezon dış sahada böyle sonuçlar almaya devam ederse şampiyon olacaktır.

Kendi Evinde Puan Kaybediyor!

Kadıköy’de oynadığı 5 maçta 15 puan alması beklenen Fenerbahçe sadece 7 puan toplayabildi. Yani toplamda 8 puan kaybetti. Deplasmanda ise toplam 6 maçta 18 puan toplayabilirdi ve onlar 16 puan aldılar. Yani sadece 1 beraberlik elde ettiler. Doğal olarak sadece 2 puan kaybettiler. İç sahadaki performanslarıyla dış sahadaki puan kayıplarını telafi etmeye çalışan ligin diğer takımlarından ayrı olarak Fenerbahçe, dış sahadaki performansıyla iç sahada aldığı sonuçları telafi etmeye çalışıyor. Buna Süperbetin giriş yaparak bakabilirsiniz. Gol sayısında da ciddi bir fark var. Hatayspor’u kendi evinde yenemedi. Galatasaray ile berabere kaldı. Konyaspor ve Beşiktaş’a ise yenildi. İç sahadaki performansı ciddi manada düşük.

Deplasmanda Durdurulamıyor

Deplasman performansıyla oldukça farklı bir tablo çizen Fenerbahçe, deplasmanda durdurulamıyor. Baktığımızda önce ligin ilk maçında Rizespor’u 2-1 mağlup etti. Ardından Hatayspor ile kendi evinde 0-0 berabere kaldı. Daha sonra deplasmanda Galatasaray ile 0-0 sona erdi. Ardından kendi evinde Karagümrük’ü 2-1 geçmeyi başardı. Bu noktada Süperbetin Twitter paylaşımları da dikkat çekiyor. Göztepe’yi İzmir’de 3-2 ile geçen kanarya, ardından evinde Trabzonspor’u 3-1 yendi. Antalyaspor’u deplasmanda 2-1 ile geçti. Konyaspor’a sahasında 2-0 kaybetti. Gençlerbirliği’ne deplasmanda 5 attı. Beşiktaş’a Kadıköy’de 4-3 kaybetti ve dün akşam Denizlispor’u dış sahada 2-0 geçti. Bu noktada iç saha performansı ciddi manada kötü olan Fenerbahçe, dış sahada aldığı 16 puan sayesinde ligde zirveye oynuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.