DOLAR 32,5617 0.22%
EURO 34,9438 -0.11%
ALTIN 2.441,690,23
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe şampiyonu kulağıma geliyor…
  • Haber444
  • Spor
  • Fenerbahçe şampiyonu kulağıma geliyor…

Fenerbahçe şampiyonu kulağıma geliyor…

ABONE OL
18 Kasım 2022 11:30
Fenerbahçe şampiyonu kulağıma geliyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Şampiyonluk maçında neler yaşandı?

“Ankaraspor o zamanlar küme düştüğü için 32 hafta oynadılar. Ben de 29-29 maçı oynadım. Beşiktaş maçından önce 5v2 antrenmanda kendimi sakatladım. Maçtan iki gün önce iğneler ve ağrı kesiciler hakkında konuşurken oynayabilsem, o oyunda hala sahaya çıkamayacağımı düşündüm. Sahada olmamak, dışarıda beklemek favorisen daha zordur. Şampiyon olduğumuz gecenin sabahı ameliyat oldum, her an oynayabileceğim için ameliyatı erteledim. Bu oyunu oynayamadım, bu duyguyu yaşayamadım. 2-0 öne geçtik, tribünlerde radyoyu açtım ve Fenerbahçe-Trabzonspor maçını kulaklığımdan dinledim. Maçımız bitti, “Fenerbahçe Şampiyonu” seslerini duyuyorum. Fenerbahçe radyo şampiyonu ilan edildi. Maçımız 2-1 bitti, kazandık favorisen giriş ama kendimden şüphe etmeye başladım, acaba bir şeyleri kaçırdık mı? Hayatta tatmadığımız güzel ve güçlü bir duyguydu. Evet, Trabzonspor ile kupa kazandım ama şampiyonluğu alamadım.”

‘Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı’

Ertuğrul Sağlam bu şampiyonanın en büyük mimarlarından biridir. Aradığını bulması uzun zaman aldı. Sizce nedenleri nelerdir? İstenen değeri görmediğimizi söyleyebilir miyiz?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.