DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçeli İsmail Yüksek, İznik Belediyesi’nin Gençlerle Buluştu
  • Haber444
  • Spor
  • Fenerbahçeli İsmail Yüksek, İznik Belediyesi’nin Gençlerle Buluştu

Fenerbahçeli İsmail Yüksek, İznik Belediyesi’nin Gençlerle Buluştu

ABONE OL
13 Mart 2024 16:09
Fenerbahçeli İsmail Yüksek, İznik Belediyesi’nin Gençlerle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçeli İsmail Yüksek, İznik Kapalı Spor Salonu’nda Gençlerle Bir Araya Geldi

Bursa’nın İznik Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Genç Tecrübeler Buluşuyor’ projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte, Fenerbahçe’nin milli futbolcusu İsmail Yüksek, çocuklarla buluştu.

Çocukların sorularını yanıtlayan Yüksek, deneyimlerini paylaştı. Bir çocuğun, “Bu sezon Avrupa’da ve Türkiye’de oynadığınız en zor maç hangisi?” sorusuna cevap veren Yüksek, hiçbir maçın kolay geçmediğini vurgulayarak, “UEFA Konferans Ligi’nde oynadığımız en zor maçın deplasmanda 1-0 kazandığımız Twente maçı olabilir” dedi.

Adapte Olma Sürecinin Önemi

Avrupa’da transfer olacağı kulübün sistemi ve adapte olma sürecinin önemine dikkat çeken İsmail Yüksek, “Önemli olan doğru zaman, doğru şartlar ve hangi sistemde oynadıkları. Benim oraya adapte olma sürecim de çok önemli. Avrupa’da gitmek isteyeceğim kulüp, çocukluk hayalim Manchester United…” ifadelerini kullandı.

Yüksek, genç futbolcu Arda Güler’e övgülerde bulunarak, “Arda Güler çok özel bir futbolcu, çok da güzel bir geleceğe sahip olacağını düşünüyorum. Bunu da geçen günkü maçta gösterdi. Umarım kariyeri boyunca bütün güzellikler onunla olur. Arda Güler şu an 19 yaşında, sizden yaklaşık 5 yaş büyük, o hayal ederek bu günlere geldi. Hayal etmeyi asla bırakmayın” şeklinde konuştu.

Kaynak: https://anahtarhaber.com/katlanabilir-camasir-sepetleri-evinizi-duzenli-tutan-cozum/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.