DOLAR 32,4683 -0.07%
EURO 34,7391 -0.68%
ALTIN 2.435,01-0,04
BITCOIN %
Mersin
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’ye Operasyon Var

Fenerbahçe’ye Operasyon Var

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:09
Fenerbahçe’ye Operasyon Var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sezon başında MHK Başkanı’nın görevi bırakması üzerine göreve gelen Serdar Tatlı, yeni MHK başkanı olmuştu. İşte bu noktada bazı dedikodular çıkmıştı. Rıdvan Dilmen’in Serdar Tatlı’yı getirdiği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ligin ilk yarısında favori takımdı ve Zorlu sezonu deyip algı operasyonlarıyla hakemler tarafından katledilmesine neden oldular. Ondan önceki sene ise Federasyonu Fenerasyon yaptılar ve yine algı operasyonlarıyla Fenerbahçe’yi katlettiler. Şimdi ise sezona 18 harika transfer ile başlayan Fenerbahçe’nin önünü kesebilmek adına Serdar Tatlı algısı yapıyorlar. Dün akşam Denizlispor – Fenerbahçe maçı oynandı ve Totobo bu maçta son derece etkindi. Mücadeleyi Ali Palabıyık yönetti. Sarı lacivertli takımın bu hakemden maç öncesinde şikayeti vardı ve bu şikayetlerinde haklı oldukları düş akşam itibariyle ortaya çıktı. Fenerbahçe’ye operasyon var!

Hakemler Serdar Tatlı’ya Yönelik Operasyon Çekiyorlar

Beyaz Futbol programında hakemlerin operasyonuna yönelik konuşan Ahmet Çakar, hakemlerin futboldan gelme MHK Başkanı Serdar Tatlı’yı istemediklerini ve bu yüzden Fenerbahçe üzerinden operasyon yaptıklarını söyledi. Ayrıca bunun faal hakem tarafından kendisine itiraf edildiğini belirten Ahmet Çakar, Fenerbahçe yıllardır doğranmak isteniyor ve doğranıyor. Kesinlikle Totobo1 dikkatli olmalı ve Fener’i yedirmemeli. Ayrıca dün akşam Ali Palabıyık’ın yaptığı hata değildi. Tamamen kötü niyetli maç yönetti. Verdiği 2 penaltı kararı da doğru değildi. Serdar Aziz’i atmasının nedeni tamamen bu operasyonun parçasıydı dedi.

Fenerbahçe Buna Rağmen Zirveyle Aynı Puanda

Fenerbahçe’ye karşı operasyon olduğunu vurgulayan Ahmet Çakar, buna rağmen Fenerbahçe’nin zirveyle aynı puanda olduğunu söyledi. Sarı lacivertli takımın bu sezon şampiyon olacağını ve Samatta’nın gol kralı olacağını belirten Çakar, ne Galatasaray ne de Beşiktaş bu noktada yarışta olamayacak. Onların da bu yarışa sokulmak istenmesinden kaynaklı Fenerbahçe’nin önü kesilmeye çalışılıyor. Ne var ki Ali Palabıyık kötü niyetli maç yönetse de Totobo giriş yapan Fenerbahçe buna müsaade etmedi ve maçı 2-0 kazandı. Deplasmanda aldığı puanlarla şampiyonluğun en önemli adayıdır dedi. Diğer yandan Denizlispor takımı maçtan önce hatırla paylaşımı yapmış ve maç sonunda da kanaryadan baktıkça bizi hatırla şeklinde kontra gelmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.