DOLAR 32,4737 -0.05%
EURO 34,8608 -0.35%
ALTIN 2.447,650,49
BITCOIN 20920590,48%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’da Kiralıklar Dönüyor

Galatasaray’da Kiralıklar Dönüyor

ABONE OL
1 Haziran 2022 15:48
Galatasaray’da Kiralıklar Dönüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezonu alt sıralarda tamamlayan Galatasaray’da geçen başarısız sürecin ardından yeni bir döneme dair de adımlar atılmaya başlanmış durumda. Mevcut teknik direktör Torrent ile devam edilip edilmeyeceği henüz belirsizliğini korurken kiralık oyuncuların geri dönüş serüvenleri de yavaş yavaş gerçekleşiyor. Sezon başında Alanyaspor’a kiralanan Emre Akbaba kariyerinin en parlak dönemlerinden bir tanesini geçirdi. Aynı şekilde Adana Demirspor forması giyen ve gol yollarında oldukça verimli olan Yunus Akgün’ün de yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giymesi bekleniyor. Kalebet üzerinden Galatasaray maçlarını canlı olarak izleyebilirsin.

Kaleci performanslarından yana yakınan ve Pena ile anlaşan Galatasaray’da Okan Kocuk’da takıma katılacak olan isimler arasında bulunuyor. Yerli oyuncu konusunda oldukça alternatifli bir kadro kurmayı hedefleyen İstanbul ekibinin yabancı transferinde ise henüz adım atılabilmiş değil.

Transfer Haziran’a Kaldı

Burak Elmas yönetiminin almış olduğu seçim kararının etkileri transfer sürecinde de devam ediyor. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu’nun aday olarak yarışacağı seçimlerin son bulma tarihi Haziran olarak karşımıza çıkıyor. Yabancı transferinde herhangi bir yol ayrımı ya da yeni transfer olmayacağını açıklayan Elmas bu sürecin tamamen yeni yönetim tarafından yönetileceğini de ifade etmiş durumda. Kalebet giriş adresiyle hem Galatasaray maçlarına hem de diğer liglerdeki maçlara bahis yapabilirsin.

Dolayısı ile seçilmiş olan yeni başkan ve yönetim ekibi hızlı bir transfer dönemi geçirmeye de hazırlanıyor. Aynı şekilde teknik direktör konusunda da soru işaretleri olsa da her iki başkan adayı da İspanyol teknik adam ile yola devam edilmeyeceğini daha önce beyan etmişti. Kalebet Twitter adresinde günün maçlarını takip et ve bahsini oyna.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.