DOLAR 32,4350 0.33%
EURO 34,9989 -0.23%
ALTIN 2.324,540,22
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’da transfer hareketliliği

Galatasaray’da transfer hareketliliği

ABONE OL
13 Temmuz 2021 12:22
Galatasaray’da transfer hareketliliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, transferde elini çabuk tutmak istiyor. Fatih Terim, savunma bekleri ve Gedson transferinin PSV Eindhoven maçına kadar yetişmesini istedi.

Galatasaray’da transfer hareketliliği devam ediyor. Teknik heyet, Kasımpaşa ve Dinamo Bükreş hazırlık maçlarında takım içindeki eksiklikleri net şekilde belirledi.

Teknik direktör Fatih Terim, Başkan Burak Elmas ile yaptığı görüşmede şartların uyması halinde 3 transferin PSV Eindhoven restbetgiris.co  maçına yetişmesini istedi.

Sol ve sağ beke transfer

Galatasaray’ın acil transfer planında sol bek, sağ bek ve Gedson Fernandes takviyesi yer alıyor.

Teknik heyet Kasımpaşa maçında sağ bekte Sekidika’yı denerken, yönetim Larsen ve İsmail Çokçalış transferlerini bitirmek için uğraş veriyor.

Fatih Terim sol bekte ise restbet giriş hemen görev verebileceği bir futbolcu isterken, adayların Moreno, Alioski ve Van Aanholt olduğu belirtildi.

Berkan Kutlu transferi son aşamada

Diğer yandan Galatasaray, Berkan Kutlu restbet transferinde mutlu sona yaklaştı. Sarı kırmızılılar, Aytemiz Alanyaspor’da bonservis pazarlıklarında son aşamaya geldi.

5 milyon avrodan başlayan pazarlıkların 3 milyon bandına indiği ve görüşmelerin bu hafta sonuçlanacağı bildiriliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.