DOLAR 32,4960 0.02%
EURO 34,9990 -0.11%
ALTIN 2.433,89-0,08
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Giresunspor’dan taşlı saldırı ile ilgili açıklama geldi
  • Haber444
  • Spor
  • Giresunspor’dan taşlı saldırı ile ilgili açıklama geldi

Giresunspor’dan taşlı saldırı ile ilgili açıklama geldi

ABONE OL
23 Mart 2021 11:29
Giresunspor’dan taşlı saldırı ile ilgili açıklama geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karademir, Çotanak Spor Kompleksi’nde düzenlediği basın toplantısında, Samsunspor maçının ardından yaşanan olaylara ve ligdeki son durumlarına değindi.

Geçtiğimiz cumartesi günü Samsunspor ile sezonun en önemli maçını oynadıklarını ve önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Karademir, maçın ardından Giresun’a dönüşte takım otobüslerinin taşlı saldırıya uğraması sonucu tatsız bir olay yaşandığını kaydetti.

‘SAMSUNSPOR CAMİASINA YIKMAYALIM’

Karademir, otobüsü taşlayan şahsın yakalandığını ve olayı itiraf ettiğini belirterek, ”Futbolda uzun süredir görmediğimiz, görmek de istemediğimiz bir olay yaşandı. Şans eseri hiçbir oyuncumuz yaralanmadı. Allah’a şükür bir şey olmadan geldik. Bu konuda Samsunspor camiasına işi mal etmeye çalışmayalım. Bizim taraftarlarımız da bu konuya yükleniyor. Birkaç haddini bilmez insanın yaptığı hareketi Samsunspor camiasına yıkmayalım. Onlar da böyle bir şeyin yaşanmasını istemezler. Olayla ilgili gerekli işlemler yapılıyor artık. Konu bizden çıktı. Bununla ilgili bizim taraftarımız da Samsunspor başkanına bir şeyler söylüyorlar. O da sosyal medya üzerinden cevap veriyor. Bu tür şeylere gerek yok. İki kulübü birbirine düşman etmeye gerek yok. Sonuçta oynadığımız bir spor. Maçın vermiş olduğu gerginlikle beraber tatsız olaylar yaşanabiliyor” diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.