DOLAR 32,4720 -0.08%
EURO 34,7758 -0.62%
ALTIN 2.442,390,27
BITCOIN 2077947-0,99%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güzel bir toplantı olacağını düşünüyorum
  • Haber444
  • Spor
  • Güzel bir toplantı olacağını düşünüyorum

Güzel bir toplantı olacağını düşünüyorum

ABONE OL
2 Kasım 2022 13:55
Güzel bir toplantı olacağını düşünüyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Galatasaray sağlam bir takım ama kazanacağımızdan şüphem yok. Bu konuda çalışmaya devam ediyoruz. Hedefimiz bu sene ligde  ilk 6’da yer almak. Avrupa Kupası’nda oynamak istiyoruz” dedi.

Kaptan Arelya Karasoy, sezona zorlu bir maçla başlayacaklarını belirterek, “Bu sene geçen seneye göre daha tecrübeli bir ekiple oynayacağız. Buna zorlu boombet giriş bir maçla başladık. Sezon. İkisinin de olduğu bir maça hazırlanıyoruz. eğlenceli ve zorlu ilk oyunumuzu evimizde oynamanın mutluluğunu yaşıyoruz.Hedeflerimizi her yıl artırıyoruz. (DHA)

UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam Balkanlar ile karşılaşacak olan DG Sivasspor’da yönetim kurulu üyeleri konuk takımın teknik direktörü ile görüştü

Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Yrd. Başkan  Erdal Sarılar, Başkan Yardımcısı Mehmet Oflaz, Başkan Yardımcısı Uğur Akkuş, Ömer Sepet, Mehmet Ali Topal, Mehmet Boyraz ve Elahattin Akyüz ile Ballkani Başkanı Arsim  ve kulüp menajeri yemek öncesi boombet bu akşam Sivasspor – Ballkani maçı yapılacak

Yemekten sonra Başkan, Otiakmaz konuk takımın menajerine plaket ve gol atacak forma takdim etti

UEFA temsilcisi Sojski Lucas da yemeğe katıldı. (İHA)

Avrupa Ligi’nde B Grubu’nda Ukrayna’dan Dinamo Kiev, Fransa’dan Rennes ve Güney Kıbrıs’tan AEK Larnaca ile mücadele eden Fenerbahçe üçüncü maçı oynayacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.