DOLAR 32,5196 0.09%
EURO 34,8952 -0.24%
ALTIN 2.451,370,63
BITCOIN 20861750,48%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

haftasında Beşiktaş’a 3-2 mağlup oldu

haftasında Beşiktaş’a 3-2 mağlup oldu

ABONE OL
16 Haziran 2022 14:54
haftasında Beşiktaş’a 3-2 mağlup oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserispor’un Beşiktaş maçındaki gollerini Mame Baba Thiam ve Miguel Cardoso kaydetti. 90+6’lık Beşiktaş maçının 74. dakikasında Andrea Bertolacci’nin yerine Miguel Cardoso geçti. Cardoso, Emrah Başsan’ın ortasında topu ağlara gönderdi ve golün ardından büyük bir başarı elde etti.

Cardoso bu kez Qasim Passa, Galatasaray ve Beşiktaş’a gol attı.

Trabzonspor’un Bosna Hersekli futbolcusu Edin Visca, Bordo Mavili takımın şampiyonluğunu Demirören haber ajansına (DHA) değerlendirdi. Şampiyonluğu taraftarlara hediye ettiklerini söyleyen Viska, “Öncelikle tüm Trabzonspor spor camiasını tebrik ediyorum. Uzun bir aradan sonra taraftarlar şampiyonluğun ardından çok mutlu. Ne güzel. Çok mutluyum. Hayranlarımıza bu sefer bir aile olarak oradayız ve önümüzdeki sezon da bunu yapmaya devam edeceğiz.”

“Trabzonspor’a koşuya geldim”

32 yaşındaki futbolcu, tüm takımın şampiyonluğa katkı sağladığını vurgulayarak, “Üç aydır buradayım. Hepimiz betvakti şampiyonluk için çalışıyoruz. Futbolcu, hoca Abdullah…herkes. Herkesin işi var. Abdullah benim hocamdı. Cemaat için Trabzonspor’a koştum. Mutluyum. Şimdi kupaya gidiyoruz. “Kupayı kazanmak istiyoruz” dedi.

“Hedef Çift Kupa”

Bu seferki hedeflerinin duble olduğunu ve Türkiye Kupası’nı kazanmak istediklerini söyleyen Viska, “Taraftarlara teşekkür ediyorum. Geldiğim günden beri kalabalık statlarda oynuyoruz. İnşallah Altay’ın Gel’inde bir arada oynarız. Tam maç. Biz de kupa almak istiyoruz. Hedef çifte kupa” dedi.

VISCA’dan uçakta şampiyonluk üçlüsü

Bu sezon Medipol Başakşehir’den Trabzonspor’a transfer olan ve şampiyonluk yolunda kendi adına tehlikeli bir gol atan Edin Visca, dün akşam THY 20.35 ile takımdan izin almak için İstanbul’a uçtu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.