DOLAR 32,5659 0.23%
EURO 34,9968 0.04%
ALTIN 2.449,630,56
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hakem olarak atanamayan  Arda Kardeşler

Hakem olarak atanamayan  Arda Kardeşler

ABONE OL
15 Eylül 2022 21:21
Hakem olarak atanamayan  Arda Kardeşler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bu sezon ikinci kez Bordeaux Mavilliers olarak sezonun 5. maçında havaya uçacak. Taraftarlar tarihe sosyal medyadan tepki gösterdi.

Sivasspor, ligde aldığı kötü sonuçların ardından takımı güçlendirmek istedi ve gaza bastı. Sıralamaların bitmesine  günler kala, Idolal bir forvet arayışına başladı. Hem kanatta hem de hücum sahasında oynayabilecek takıma isim eklemek isteyen kırmızı-beyazlı ekip, Rıza Çalımbay’ın isteği üzerine son olarak Karagumruk’ta 2 yıl forma giyen Nijeryalı yıldız Ahmed Musa’yı kulisbet kabul etti. . (Ahmed Musa). .

İmzalamaya geliyor

29 yaşındaki Nijeryalı yıldız, kariyeri boyunca VVV Venlo, CSKA Moskova, Leicester City, Al Nassr ve Fatih Karagümrük’te forma giydi. Nijerya milli takım formasını  71 kez giyen Ahmed Musa’nın önümüzdeki günlerde Sivas’a gelerek resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Fenerbahçe ileri hamleler yapıyor. Kanarya, bugün Avrupa Ligi grup aşamasında kadrosunu UEFA’ya açıklayacak ve Avrupa genelinde avlanıyorlar. İşte detaylar…

Pozitif Dembélé sözleşmesi

Fransız yıldız bu kez Lyonnais Alexandre Lacazette’in arkasında yedek forvet pozisyonuna geçti. Dembele, ligdeki ilk üç haftasında kadroya alınmadı ve son iki maçta sadece kulisbet giriş 30 dakika sahada kaldı. 26 yaşındaki oyuncu ayrılmak istiyor ve Lyon da onu göndermeye hazır.

Fenerbahçe, yıldız futbolcunun  son sezonunda olması ve henüz yeni bir sözleşme imzalamaması nedeniyle hamleyi normalden daha ucuza getirebilir. Yönetim, Dembele ve Lyon ile yoğun görüşmelerde bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.