DOLAR 32,5659 0.23%
EURO 34,9968 0.04%
ALTIN 2.449,630,56
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hesabından işinden ayrıldığını duyurdu
  • Haber444
  • Spor
  • Hesabından işinden ayrıldığını duyurdu

Hesabından işinden ayrıldığını duyurdu

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:52
Hesabından işinden ayrıldığını duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İşte Liera’nın açıklaması:

Sevgili CIMBOM!

Bu harika kulübe 2011 yılında futbolcu olarak, 11 yıl sonra da teknik direktör olarak katıldım.

Şimdi sizden öğrendiklerimi başka bir yerde denemenin zamanı geldi. Kendimi deneyimli ve hazır hissediyorum ve bir gün tekrar buluşacağımıza inanıyorum.

Hikayenin küçük kısımlarıyla gurur duyuyorum ve hepinize en iyisini diliyorum.

Üzülme çünkü özel bir veda partisi olmadığını biliyorum…

ALBERT RIERA kimdir, kaç yaşında?

15 Nisan 1982’de İspanya’da doğan Albert Liera, futbol kariyerine Mallorca’da başladı.  Bordeaux, Espanyol, Manchester City, Liverpool ve Olympiacos gibi takımlarda oynadıktan sonra 2011 yılında Galatasaray’da forma giydi.

2014 yılında Galatasaray’dan ayrılan Liera, sırasıyla Watford, Udinese, Mallorca, Zabrch ve Copper takımlarında forma giydi. 2016 yılında aktif futbol kariyerine son veren Riera, daha sonra teknik bir pozisyona geçti.

Liera, Galatasaray formasıyla çıktığı 80 maçta 4 gol atıp 10  asist yaptı. Antrenörlük kariyerine Galatasaray’da başlamış olan 39 yaşındaki tecrübeli futbolcu, visioncasino 30 Haziran 2021’de görevinden istifa etti. Albert Riera, Galatasaray’ı Torrent’in takımında bir kez daha yönetti.

Merkez savunmasını güçlendiren ve ilk kez Romain Saiss’e imza atan Kara Kartal, İstanbulspor’un genç savunmacısı Emrekan Uzunkhan için de bir girişim başlattı. Beşiktaş, 21 yaşındaki stoper için oyuncu+para formülüne başlayacak. Siyah-beyaz takası yapma olasılığı en yüksek  olan oyuncu  Tyler Boyd.

Öte taraftan Rıdvan Yılmaz’ın antak kalma sağlamış olduğu Eintracht Frankfurt’un da anlaşmayı resmileştirmek için siyah beyazlılardan haber beklediği ve bir kaç gün içinde bu transferin de sonuçlanacağı gelen bilgiler içinde… (Bein Sports)

Yukatel Kayserispor Kulübü, Süper Lig 2021-2022 sezonunda geçerli olmak suretiyle kombine bilet satışı başlatacağını duyurdu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.