DOLAR 32,5009 -0.03%
EURO 34,8716 -0.56%
ALTIN 2.439,440,15
BITCOIN 2074413-1,23%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İşten çıktıktan sonra artık görevlerini yapmayacağı iddia ediliyor
  • Haber444
  • Spor
  • İşten çıktıktan sonra artık görevlerini yapmayacağı iddia ediliyor

İşten çıktıktan sonra artık görevlerini yapmayacağı iddia ediliyor

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:08
İşten çıktıktan sonra artık görevlerini yapmayacağı iddia ediliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İtalyan medyasının çeşitli kaynakları, Verona’dan ayrılmayı düşünen Igor Tudor’un Galatasaray ile görüşeceğini söylüyor. İtalyan gazeteci Nicolo Chira, Galatasaray sportif direktörü Pasquale Sensibil’in Tudor ile görüşeceğini iddia etti. Nicolo Schira daha sonra “Sensibile ve Torrent’in Galatasaray’daki görevleri önümüzdeki birkaç gün içinde sona erecek” iddiasında bulundu.

galatasaray’da çalışıyor

Hırvat teknik direktör Igor Tudor, 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında ve 2017-2018 sezonunun ilk yarısında Galatasaray’ın başantrenörlüğünü yaptı. Tudor, Dursun Özbek’in teknik direktörlüğüne getirildi, ancak 2017-2018 sezonunda ardı ardına alınan kötü sonuçların ardından görevden alındı. Tudors’un yerine Fatih Terim getirildi.

İtalya konumundan Tudor

Tudor’un Verona’dan ayrılmak ve Galatasaray’a dönmek istediği iddia edildi. “Daily Mail”e göre, Verona’nın sportif direktörü Tony D’Amico takıma veda etti ve Atalanta’nın güvenilir casino siteleri yerine geçti. Bu ayrılış sonucunda Igor Tudor’un Verona sözleşmesini uzatmayacağı söyleniyor. Ayrılığın sonucunu da Tudor’un Galatasaray’ı düşünerek aldığı söyleniyor.

“Galatasaray’a gideceğiz”

Paolo Bargiggia, Foto Ema Live’da Igor Tudor’un Galatasaray ihtimali hakkında büyük bir açıklama yaptı. İtalyan gazeteci, “Tudor, Verona’dan Galatasaray’a; Joffi de Verona için Udinese’den ayrılacak” dedi. görevden alındı. Kariyerinin geri kalanını Udinese, Haiduksplitter ve Juventus’ta yardımcı antrenör olarak geçiren Igor Tudor, bu yıl Verona’da başladığı için de büyük beğeni topladı.

Frente Verona’dan resmi açıklama

Kulüp başkanı Maurizio Seti, Tudor’un Galatasaray’a gitmek istediği haberlerinin ardından Hırvat teknik adamların geleceği hakkında bir açıklama yaptı. Seti, CalcioHellas’a şunları söyledi: “Şu anki koçumuz Igor Tudor. Tudor arkadaş canlısı. Sonunda onunla neler yapabileceğimizi konuştuk. Tekrar görüşeceğiz. Önümüzdeki hafta görüşeceğiz. Çok huzurlu görüşürüz. tarafların ortak bir paydada buluşması gerekiyor.” ifadesi kullanıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.