DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046620-2,71%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzmirde Gelen Galibiyet

İzmirde Gelen Galibiyet

ABONE OL
23 Şubat 2022 21:32
İzmirde Gelen Galibiyet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, İzmir’de rahat bir nefes aldı.Ligde sıkıntılı günler geçiren sarı kırmızılılar, 6 maçlık galibiyet hasretini Göztepe karşısında noktaladı.

Geriden gelerek kazanılması, teknik heyet ve futbolcuların morallerinin yükselmesine neden oldu. Göztepe maçından sonra oyuncularıyla görüşen Domenec Torrent, seri galibiyetlere başlayacaklarını ifade etti.

Kendileri için sürecin yeni başladığını belirten İspanyol teknik adam, Çaykur Rizespor maçı ile çıkışın süreceğini söyledi.

59 yaşındaki çalıştırıcı, analiz ekibi ile birlikte Çaykur Rizespor’u incelemeye başladı. Teknik heyet, Karadeniz ekibinin puana ihtiyacı olması nedeniyle bu maç öncesinde tüm önlemleri almak istiyor.

Galatasaray’ı zorlu bir fikstür bekliyor

Diğer yandan Galatasaray’ı, zorlu bir fikstür bekliyor. Milli maç arasına mobil ödeme ile bahis kadar Avrupa sınavı ve derbilerin olduğu kritik süreç, sarı kırmızılıların yol haritasını belirleyecek.

Çaykur Rizespor maçının ardından rakip, deplasmanda İttifak Holding Konyaspor olacak. Galatasaray, bu karşılaşmanın ardından Avrupa Ligi son 16 turunda 10 Mart’ta sahaya çıkacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.