DOLAR 32,4827 -0.07%
EURO 34,8607 -0.47%
ALTIN 2.442,560,28
BITCOIN %
Mersin
25°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Joko Widodo’ya katılması bekleniyor

Joko Widodo’ya katılması bekleniyor

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:06
Joko Widodo’ya katılması bekleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Türkiye ile Endonezya arasında köprü olması beklenen Mesut Özil’in Endonezya’daki en büyük fanatik gruba sahip olduğu bildiriliyor.

Avrupa Kupası’nda forma giyemeyecekleri önümüzdeki dönemde Beşiktaş’ı Çin Süper Ligi şampiyonluğuna taşımayı hedefleyen Teknik Direktör Valerien Ismael, kadro planlama çalışmalarına devam ediyor.

Michy Batshuayi, Domagoj Vida, Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal ve Gökhan Töre gibi sözleşmeleri biten oyuncular ile deplasmanda devam etmeyen Fransız teknik adam, İtimat Yalçın yönetimine olumlu raporlar verdi. İsmail 23 yaşındaki İtimat’ın oyun planına uyduğu için takımda kalmasını istiyor.

Siyah Beyazlı menajer ve sportif direktör Ceyhun Kazancı’nın yeni sözleşme konusunda İtimat ile çok sayıda anlaşmaya vardığı doğrulandı. Özellikle başarılı futbolcu, İsmail ile yaptığı görüşmenin ardından takımda kalma kararı aldı ve önümüzdeki günlerde Beşiktaş ile sözleşmesini yenileyecek.

Şampiyonluk odaklı Valerien Ismael’in gelecek sezon kadrosunda 19 yaşındaki defans oyuncusu Serdar Saatçı’yı düşünmediği söyleniyor. Siyah beyazlı betcio teknik adamların Vader’ın boşluğunu çok kaliteli bir savunmacı ile doldurmayı planladıkları ve deneyim eksikliği nedeniyle Zelda’yı bir yıllığına kiralamak istediği bildirildi.

Serdar Saatçı’nın sözleşmesi 2023’te bitiyor. Bu nedenle siyah beyazlı yönetim, sözleşmesini yenilemek ve genç oyuncuyu düzenli olarak oynayabileceği bir kulübe göndermek için sabırsızlanıyor. Serdar yeni bir sözleşme imzalarsa, satın alma yapmak üzere işe alınacaktır. Aksi takdirde takımda kalacak genç oyuncular yarı yolda tekrar masaya oturacaklar.

MLS’nin Blake’e karşı iddiası

Fransız ekibi Lille’e veda eden Blake Yılmaz’ın kariyerine Amerika Birleşik Devletleri’nde devam etmek için organize olduğu bildirildi. Özellikle, Temmuz ayında 37 yaşına giren kıdemli futbolcu, bir dizi MLS kulübüyle görüşüyor ve bir anlaşmaya varılırsa Amerika Birleşik Devletleri’ne seyahat etmeye istekli olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.