DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2072812-1,20%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Katılarak göreve hazır olduğunu gösterdi
  • Haber444
  • Spor
  • Katılarak göreve hazır olduğunu gösterdi

Katılarak göreve hazır olduğunu gösterdi

ABONE OL
16 Haziran 2022 15:18
Katılarak göreve hazır olduğunu gösterdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sarı-kırmızılılar, gelecek sezon kesinlikle tecrübeli bir orta saha oyuncusunu takımına kazandırmak isteyecek. Bu anlamda bir flash isim yöneticiler aracılığıyla öne çıkıyor. Simbohm için Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund’dan Axel Witsel önerildi. Sarı-Siyahlı teknik adam Marco Rose geçtiğimiz günlerde “Witsel harika bir oyuncu. Bizim için çok önemli bir maç oynadı. Biz sadece kontratını uzatmadığımız için aldık. Onunla vedalaşacağız. Belçikalı futbolcunun sözleşmesi nedeniyle. süremin sonunda sona eriyor ve bu nedenle iptal edildi. Tek sorun 33 yaşındaki futbolcunun yıllık ücreti.

oldukça yüksek miktar

Borussia Dortmund’da yılda yaklaşık 6 milyon euro kazanan Witsel’e şu anda parayı ödemek imkansız görünüyor. Ancak Cim Bom bu transferi farklı şekilde sonlandırabilir. Edinilen bilgilere göre, Galatasaray’ın bölge için ödeyebileceği maksimum yıllık ücret 2,5 milyon euro. Bu sayıya ek olarak Witsel, altın ve ikramiyelere imza atarak ikna edilmeye çalışılacaktır.

Önümüzdeki sezon şampiyon bir kadro kurabilmek için gol önü transferin gerisinde kalan Fenerbahçe, forvet mercurecasino transferine öncelik verdi.

Norveçli forvet oyuncusu Alexander Soros’un menajeri önceki gün durumu öğrenmek için İstanbul’da görüşürken, Başkan Ali Kochi ile beklenmedik bir görüşme oldu.

Mülakat olumlu

Başkan Cocchi, bu hafta başlarında UEFA yetkilileriyle görüşmek için Madrid’e giden Uruguaylı forvet Luis Suarez’in teknik direktörü Luis Suarez’in teknik direktörü ile Madrid’de bir araya geldi ve bildirildiğine göre kariyerine Amerika değil Avrupa’da devam etmek istediğini açıkça belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.