DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lig ‘in yeni sezonu öncesi ekibine son halini vermek isteyen Galatasaray transferde gaza bastı
  • Haber444
  • Spor
  • Lig ‘in yeni sezonu öncesi ekibine son halini vermek isteyen Galatasaray transferde gaza bastı

Lig ‘in yeni sezonu öncesi ekibine son halini vermek isteyen Galatasaray transferde gaza bastı

ABONE OL
25 Ağustos 2022 17:05
Lig ‘in yeni sezonu öncesi ekibine son halini vermek isteyen Galatasaray transferde gaza bastı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Son olarak Fredrik Midtsjö’yü ekibine katan sarı kırmızılılar, Lucas Torreira’yı da bugün İstanbul’a getirecek. Aslan’ın bir sonraki hedefi, Seferovic’in arkasındaki forvet oyuncusuna bir pas daha yapmak.

Ali Akman’ın adı geçiyor

Ön sahada büyük değişiklikler yaşayan sarı-kırmızılı oyuncular, Diaye ve Mohammed ile yollarını ayırdı. Bölgeye taşınan Haris Seperovic ve kadroda sembolbet bulunan Bapetimbi Gomis, bir oyuncu daha transfer etmek istiyor. İsmin genç ve gelecek vadeden bir oyuncu olması beklense de en muhtemel rakibin E. Frankfurt’un genç Türk yıldızı Ali Akman olduğu biliniyor. Kelimenin tam anlamıyla şampiyonanın başlamasına birkaç gün kala Ali Akman’ın transferinde bir değişiklik olmadı.

İsveçli Jordan Larsson davası

Bu, sadece İsveç basınından “Galatasaray”ın transferiyle ilgili beklenmedik bir açıklama. Sabah Haber’e göre; Sarı-Kırmızılı’nın Spartak Moskova ile sözleşmesini fesheden Jordan Larsson ile ilgilendiği bildirildi.

  1. Saray dışında bir taliplisi daha var

Geçen sezonu Yunan ekibi AIK ile kiralık olarak geçiren 25 yaşındaki futbolcu Galatasaray dışında; Transferleri Olympiakos, Celtic, Nottingham Forest, Basel ve Mallorca izledi. Larsson yakında yeni bir takıma karar verecek.

Piyasa değeri 8 milyon €

Güncel piyasa kıymeti 8 milyon euro olarak gösterilen İsveçli futbolcu, geçtiğimiz sürem AIK’de çıkmış olduğu 11 maçta 3 gol, sembolbet giriş 3 asistlik performans sergiledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.