DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ligi hakkında ne diyor? Trabzonspor’un grupta kalma ve başarılı olma şansı nedir?
  • Haber444
  • Spor
  • Ligi hakkında ne diyor? Trabzonspor’un grupta kalma ve başarılı olma şansı nedir?

Ligi hakkında ne diyor? Trabzonspor’un grupta kalma ve başarılı olma şansı nedir?

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:06
Ligi hakkında ne diyor? Trabzonspor’un grupta kalma ve başarılı olma şansı nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İlk ve ana hedefimiz grupta kalmak. Bence bunu gerçekleştirebilecek potansiyele sahibiz. Erken sözler vermeyi seven biri değilim, sadece sonuna kadar çok çalışacağımızın sözünü verebilirim. UEFA Şampiyonlar Ligi muhteşem bir arenadır. Dünyanın en iyi futbolcuları orada oynuyor ve oynuyor. bir rüyanın gerçekleşmesi şeklinde. Trabzon’da böyle bir müzik dinlemek çok özel olurdu.

Transferde Fiorentina, Sporting Lizbon gibi kulüplerden bahsediliyor, Trabzonspor’da duracak mısınız?

Bu tek başıma cevaplayabileceğim bir soru değil. Burası resmi kulüp. Bir teklif varsa, süreci gözden geçirin. Ben hırslı ve amaçlı bir oyuncuyum. Her zaman sınırlarımı zorlamak isterim. Ne kadar ileri gidebileceğimi görmek istiyorum. Temelde şu anda oldukça büyük bir kulüp için oynuyorum. Şampiyon olduk ve mutluyum. Bana sahip olduğum her şeyi veren bir yerdeyim. 2 yıllık sözleşmem var. Zaman bize geleceği gösterecek.

‘Taraftarlar için daha anlamlı’

■ Bacasettas bu röportajın başlığı olsaydı ne derdi?

Adanmışlığın, karakterin ve inancın zaferi derdim. Bu üç kelime çok şey anlatıyor. En başından beri %100 şampiyonluğa odaklandık, sadece takım olarak betosfer çok fazla şey söylemek istemedik. Yani futbolda önemli olan sözlerin değil, sahada ne yaptığındır. İddianızı, gücünüzü sahada göstermelisiniz. Hepimiz yapıyoruz. Ligin en iyi takımıydık ve bunu sonuna kadar hak ettik. Her maçı final gibi oynuyoruz. Benim zamanımda asla sürpriz demiyoruz, merak etmiyoruz. Seriyi yakaladık ve kimsenin bize yaklaşmasına izin vermedik. Geride kaldığımız her maçta anında tepki verdik. Evet, bu unvan bizim için önemli ve hayranlarımız için farklı bir şey ifade ediyor. Yıllar boyunca çok şey yaşadılar, çok acı çektiler ve bazen çok yakınlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.