DOLAR 32,5782 0.27%
EURO 34,9958 0.05%
ALTIN 2.456,790,86
BITCOIN 21016240,50%
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lille’de Milli Oyuncularımız Şov Yapıyor
  • Haber444
  • Spor
  • Lille’de Milli Oyuncularımız Şov Yapıyor

Lille’de Milli Oyuncularımız Şov Yapıyor

ABONE OL
8 Aralık 2020 17:02
Lille’de Milli Oyuncularımız Şov Yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Fransa Lig 1’de Lille çıkışına devam ediyor. 4 maçtır kaybetmeyen Monaco karşısına çıkan Lille, ilk 11’de Burak Yılmaz’a ve Yusuf Yazıcı’ya yer verdi. Mücadeleye Türk oyuncular damga vurdu. Monaco karşısında 2-0’yı yakalayan Lille, rakibinin golüne engel olamadı ancak mücadeleden Betboo ile 2-1 galip ayrıldı. PSG’nin 2 puan ardından 2.’lik koltuğunda yer alan Lille, bu sezon şampiyonluk yarışında ben de varım diyor. Ayrıca Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı’nın performansı git gide yükseliyor. Yusuf kendinden bekleneni fazlasıyla veriyor. Onun hakkında konuşan teknik direktörleri, Yusuf’un azmine ve çalışmasına hayran kaldığını, yükselişine devam edeceğini söyledi. Ona her zaman takımda yer var dedi.

Yusuf Attı Burak Attırdı!

Monaco’yu evinde 2-1 geçerek puanını 26 yapan Lille, lider ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi. Burak Yılmaz Jonathan David’in golünde asistin asistini yaptı. Ardından Yusuf Yazıcı’nın kaydettiği golde sadece 2’si vardı. Burak attırdı ve Yusuf attı. Böylece maç dakika 65’de 2-0’a geldi. Dakikalar 90’ı gösterirken Monaco gol buldu ancak bu 1 puanı kurtarmalarına yetmedi. Mücadeleden ev sahibi 2-1 galip ayrıldı. Burak Yılmaz’ın geçen hafta UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sonradan oyuna girerek attığı 2 golle takımına galibiyet getirmesi de onun bu maçta ilk 11’de başlamasını sağladı. Lille bu sezon Türk oyunculardan ciddi derece Betboo giriş yaparak verim alıyor. Özellikle Yusuf’un performansından çok memnun olan takım, bu sezon onunla önce ligde sonra da UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk istiyor.

Skora Doğrudan Katkı Sağlıyorlar

Bu sezon takımının gol ve asist yükünü çeken Yusuf Yazıcı, takımına skor bakımından doğrudan katkı sağlıyor. UEFA Avrupa Ligi gruplarında tam 7 gol atan Yusuf, ligde de gollerine devam ediyor. Burak Yılmaz ise geçtiğimiz günlerde Sparta Prag ile karşılaşmış ve dakika 71’de 1-0 geriye düşmüştü. Oyuna sonradan dahil olan Burak Yılmaz ise dakika 80 ve 84’te 2 gol birden kaydetmiş ve takımına 2-1’lik galibiyeti getirmişti. Türk oyuncular Lille’de takımına doğrudan Betboo Twitter üzerinden katkı sağlıyorlar. Skor anlamında Zeki Çelik’in de performansı bulunuyor. Bu sezon ligde çok fazla şans bulamasa da forma şansını çok iyi değerlendiriyor. Fransa’da milli futbolcularımız şu sıralar gündemde.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.