DOLAR 32,4495 -0.13%
EURO 34,7452 -0.68%
ALTIN 2.438,370,10
BITCOIN %
Mersin
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyuncu ile sahaya girdi

Oyuncu ile sahaya girdi

ABONE OL
25 Ağustos 2022 14:16
Oyuncu ile sahaya girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Okan Buruk yönetiminde yeni sezona hazırlanmaya devam eden ve ikinci etap kampları için Avusturya’ya giden Galatasaray, Serie A’nın takımlarından Salernitana ile kozlarını paylaştı. Kasımpaşa 2’yi yenmek: Son maçta “Nef” arenasında birinci olan Aslan, İtalyan takımını devirmek ve morallerini yükseltmek istedi.

Ancak sarı-kırmızılılar istediğini alamadı. 11 yaşında Simbom’un gündemine oturan Eric Botheim, Galatasaray’ın yasal işlem ilelebet nedeniyle bir transferi reddetmesinden kısa bir süre sonra  sahneye çıktı. Salernitana’ya transfer olan Norveçli forvet, driplingle golü buldu ve şık bir şutla skoru 1-0’a getirdi.

Aslan’ın bu amaca yanıtı çok uzak değil. Yeni yıldızı Haris Seferovic,  bu akşam Kasımpaşa maçında kapıları sallayarak 13. dakikada skoru 1-1’e getirdi. Maçta başka gol olmayınca 1-1 berabere bitti.

Cimbom, ikinci ve son kamp maçını 31 Temmuz Pazar günü saat 20:00’de Fiorentina ile oynayacak.

Maç Rekoru:

1′ Maçın ilk düdüğü çaldı ve kavgam başladı.

5′ Chikaldau kendi yarı sahasında topu kaçırıyor, Botheim sağa dönüyor, Balencia ceza sahasına girmeden şutunu ilelebet giriş çekiyor ve top auta gidiyor.

Amaç

11’de de ‘Galatasaray’ gündeminde  olan Eric Bohaim, ‘Salernitana’ya geçti ve İtalya 1:0 öne geçti.

hedef!

13′ Aslan’ın tepkisi gecikmedi… Oğulkan Çağlayan, Seferovic’i penaltı noktasından sağ kanattan gördü ve İsviçreli yıldız yakın mesafeden düzenli bir şutla kaleye girdi. Seferovic, Kasımpaşa’dan sonra Salernitana’yı boşaltmıyor.

24’ Chikaldau’nun serbest vuruştan yaptığı vuruşun etkisi yok ve kalecinin dizine düşüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.