DOLAR 32,5156 0.08%
EURO 34,9638 -0.2%
ALTIN 2.441,730,24
BITCOIN 20962890,35%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Performans sergiledi

Performans sergiledi

ABONE OL
30 Eylül 2022 15:50
Performans sergiledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bernard Mensah, bu sefer ilk golünü attığı için mutlu olduğunu belirterek, “Uzun bir aradan sonra gol attığım için çok mutluyum. Önemli bir galibiyet aldık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Bu galibiyet bizi destekleyen taraftarlarımıza bir hediye olsun. ”

Premier Lig 7.hafta MKE Ankaragücü karşısında Sivasspor ilk golünü attı ve Clinton N’Jie golü attı. Karşılaşmanın ilk yarısında Ahmed Moussa’nın yerine  Kamerunlu hedefbet oyuncu, 48. dakikada Frederic Ulvestad’ın pasıyla topu attı. ağda. Njie ayrıca ilk kez takım adına gol attı.

Öte yandan Njie, bu kez Sivasspor ile Çin Süper Ligi ve  Avrupa Ligi’nde 10 maç oynadı ve ilk 11’e 4 kez ulaştı. Clinton Nje oyunda 443 dakika oynadı. (İHA)

Spor Toto 1. Lig 6. Göztepe, İzmir derbisinde ev sahibi Altınordu’yu bu haftaki maçında da Yasin Öztekin’in golüyle 1-0 mağlup etti.

Göztepe Teknik Menajeri Sadık Ahmed Balcı, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, “Penaltıyla öne geçmemize rağmen yine de bizim için önemli bir maçtı. Galibiyet sadece sahaya kurmak için biraz uğraştık, özellikle ilk yarıda ama oyuncularımıza sakin olmalarını ve özellikle de muhalefet bitmediyse oyun planına bağlı kalmalarını söyledik.Oyuncularımız istekliydi, istekliydi ve 90 dakika boyunca hedefbet giriş planımıza sadık kalmaya çalışıyordu. Milli Güne 3 puanla girmekten dolayı mutluyuz” dedi.

Corendon Alanyaspor teknik direktörü Felipe Sanchez Mateos, Fenerbahçe’yi 5-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, “Şampiyonluğa bir takım hazırladık. Oynadıkları her platformda bir takım var.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.