DOLAR 32,4662 -0.08%
EURO 34,8293 -0.43%
ALTIN 2.450,940,62
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PSG’yi seviyorum çünkü tüm yıldızlar orada.
  • Haber444
  • Spor
  • PSG’yi seviyorum çünkü tüm yıldızlar orada.

PSG’yi seviyorum çünkü tüm yıldızlar orada.

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:46
PSG’yi seviyorum çünkü tüm yıldızlar orada.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Adana Demirspor’da forma giyen İtalyan forvet Mario Balotelli, sandığı karakter olmadığı konusunda ısrar ederken, 21 yaşındaki oyuncu, “İnsanlar farklı anlıyor ama aralarında bir bağlantı yok” dedi. Konuşma, böyle bir insan imkansızdır. Adana ile hiçbir sorunu yok ve hayatımda birlikte oynadığım en iyi oyuncu. Antrenmana  geç kalmıyor, gençlerle çok iyi ilgileniyor, her zaman konuşuyor, bizimle oynuyor ve neyse ki onunla oynuyor, çok sakin bir insan.

“İlk paramla aileme ev aldım”

Annesini daha çok sevdiğini söyleyen genç futbolcu, “Ben biraz anneyim babamı da aradım ama Babalar Günü’nde beni kırmıyor artık. Aileme ev aldım. ilk para Peteksiz buz gibiyiz Evde oturuyordum, annem mutfakta donuyordu ve evde sobalı evde ağlıyordu. Annem için dua ediyorum, çok mutluyum.”

Toteminin olmadığını söyledi, “Balotelli maçtan önce soyunma odasında bir şeyler yaktı. Anlamını anlamadım ama emin değilim. Şanslıysanız, bu şekilde uzaktan vippark gol atıyorsunuz demektir. Balotelli’nin attığı gollere şaşırmadık, bu yüzden antrenmanlarda her zaman gol atıyor ve çok yetenekli ve inanılmaz derecede atletik. Boyu.”

“Okan Bey altyapıdan geldi. Beni benim gibi en iyi anlayan odur.”

Yunus Akgün, teknik direktör Okan Buruk için şunları söyledi: İ. Beni en iyi anlayan kişi benim için büyük bir başarıdır. Aynı yola çıktık ve şampiyonluğu hep birlikte kazanmayı umuyoruz. Başakşehir’deki arkadaşlarım hep çok özel hocalar olduğunu söyleyip yorum yaptılar” dedi. (İHA)

2022/23 sezonu için çalışmalar Fenerbahçe’de devam edecek. Gergin ve sıkıcı bir tempoda hazırlanmaya devam ederken sarı-lacivertliler bir canlanma yaşarlar. Sadece bu hareketlilik ile çeviri acil değildir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.