DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Red Bull Racing Takım Patronu Christian Horner’a İstifa Baskısı
  • Haber444
  • Spor
  • Red Bull Racing Takım Patronu Christian Horner’a İstifa Baskısı

Red Bull Racing Takım Patronu Christian Horner’a İstifa Baskısı

ABONE OL
3 Mart 2024 16:08
Red Bull Racing Takım Patronu Christian Horner’a İstifa Baskısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jos Verstappen, Christian Horner’ın İstifasını İstiyor

Formula 1 takımlarından Red Bull Racing’in takım patronu Christian Horner, bir kadın çalışanı tarafından taciz iddialarıyla gündeme gelmişti. Red Bull takımının yaptığı soruşturma sonucunda suçsuz bulunsa da, Max Verstappen’in babası Jos Verstappen konuyu yeniden gündeme getirdi.

Jos Verstappen’den Sert İfadeler

Jos Verstappen, Daily Mirror‘a verdiği röportajda, “Horner görevde kaldığı sürece gerilim devam edecek. Takım dağılma tehlikesi ile karşı karşıya… Bu şekilde devam edemez. Bir yerde mutlaka patlak verecek” dedi. Ayrıca, takımın başarılarına devam etmesi için Horner’ın istifa etmesi gerektiğini vurguladı.

İddialar ve Soruşturma

Christian Horner, başta suçlu bulunduğu iddialarla gündeme gelmiş ancak Red Bull Racing’in yaptığı soruşturma sonucunda suçsuz olduğu kanıtlanmıştı. Ancak daha sonra Horner’a ait olduğu belirtilen görüntülerin servis edilmesiyle birlikte iddialar tekrar gündeme gelmişti. Buna rağmen Horner, Bahreyn Grand Prix’inde takımın başında yer almaya devam etmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.