DOLAR 32,5761 0.26%
EURO 34,9917 -0.02%
ALTIN 2.444,450,35
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sahada da açılmadı!

Sahada da açılmadı!

ABONE OL
25 Mayıs 2022 15:18
Sahada da açılmadı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Beşiktaş sezonu 1-1 bitirdi. Kendi sahasında taraftarının önünde 3 sayı kaydeden Kartal, etkisiz bir oyun sergileyerek ilk yarıyı Chargers’ın Konyaspor Amar Rahmanovic için sezonun 42. golüyle tamamladı. İkinci yarıda ataklarına hız veren Siyah Beyazlılar, Valerian Ismail ile ilk kez 4-4-2 dizilişi kullandı. Konyaspor’dan Ahmed Hassan 57’de direğe, Beşiktaş’tan Batshuayi 90’a döndü.

6 maçta 4. ölüm

Beşiktaş’ın beklediği gol 90.+1’de geldi. Sezonun sessiz ismi Kenan Karaman, Kartal’a 1 puan kazandırdı. 28 yaşındaki forvet bu sezon ikinci kez gol attı. Bu arada Beşiktaş için negatif sayılar devam etti. Bu sezon dış sahada oynayan siyah-beyazlı ekipler, evlerinde de kötü bir seri yaşadı. Beşiktaş’ta Dolmabahçe’de yaptıkları bu beraberlik ile son altı iç saha maçında dördüncü beraberliklerini çektiler ve bu süreçte sadece bir kez kazandılar.

yalnız değiller

Beşiktaş taraftarı sezonun son maçında takımını yalnız bırakmadı. Blackhawks’a 90 dakika ara vermeden destek veren siyah beyazlı taraftarlar, güvenilir bahis siteleri stadı doldurdu. Geçit törenleriyle takımlarını ateşleyen taraftarlar, Konya saldırısında da düdükleriyle rakiplerini mest etti. Maçın son düdüğü ile Beşiktaş taraftarları tüm takımı tribünlere çağırdı ve alkışlarla vedalaştı.

Rıdvan Yılmaz 21 yaşında

Siyah Beyaz’ın genç yeteneği Rıdvan Yılmaz’ın doğum günü dün BJK Nevzat Demir tesisinde pasta kesilerek kutlandı. Antrenör Valerien Ismael, teknik ekip ve oyuncular Rıdvan Yılmaz’a mutlu yıllar diler. Rıdvan 21 yaşında.

Güven Yalçın’a plaket verildi

Beşiktaş’ın genç oyuncusu Güven Yalçın, Konyaspor maçı öncesi plaket aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.