DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şampiyonası, golfçüler ve meraklıları ile gerçekleştirilecek
  • Haber444
  • Spor
  • Şampiyonası, golfçüler ve meraklıları ile gerçekleştirilecek

Şampiyonası, golfçüler ve meraklıları ile gerçekleştirilecek

ABONE OL
1 Eylül 2022 20:45
Şampiyonası, golfçüler ve meraklıları ile gerçekleştirilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

2017 yılından bu yana “Olimpiyat Anneleri” projesi ile ülkemizi Olimpiyat Oyunlarında temsil eden sporculara ve annelerine  destek olurken, Türk sporuna olan inancını ve desteğini yılmadan sürdürürken, 35 yıldır Türkiye’de faaliyet göstermektedir. Sporun iyileştirici ve birleştirici gücüne inanan P&G, Türkiye’de Olimpik Anneler programı, atıcılık, atletizm, badminton, bisiklet, boks, paten, jimnastik, eskrim, golf, güreş, judo dahil ortakbet tüm sektörlerde sporu desteklemeye devam ediyor. , Kayak, Masa Tenisi, Modern Pentatlon Tekvando, Triatlon, Yelken ve Yüzme branşlarında 35 olimpiyat sporcusuna ve annelerine maddi ve manevi destek sağlarken, Gillette Venus ve Braun markalarının sponsorluğunu yapan Türkiye Golf Federasyonu’nun da sahibidir. ve Türk sporunda yeni bir sayfa.

Tankut Turnaoğlu: “Türkiye’de spora olan sevgimiz ve sporun gücüne olan inancımız sonsuz”

P&G Türkiye, Kafkaslar ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, yaptığı açıklamada, “P&G ailesi olarak, sürekli iyileşme ve birliğe sonsuz bir inançla uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Hareketin gücü. Bu macerada amacımız, hareketi P&G markasının gücüyle harmanlamak. Spor yapan ve sporu hayatının bir parçası haline getiren herkesin yanında olmak gibi bir sorumluluğumuz var. P&G ailesi ortakbet giriş olarak uzun yıllardır spor kültürünün Türkiye’de yaygınlaşması için önde gelen sporcularla aynı yolda ilerliyoruz. 2017 yılında P&G Türkiye’nin 30. yılı vesilesiyle ülkemizi Olimpiyat Oyunlarında temsil edecek 30 milli sporcu ve annelerine desteğimizi duyurduk.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.