DOLAR 32,4442 -0.14%
EURO 34,7419 -0.68%
ALTIN 2.439,850,16
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sivas zamanı. birlikte çalışmak için Bunu değerlendirin
  • Haber444
  • Spor
  • Sivas zamanı. birlikte çalışmak için Bunu değerlendirin

Sivas zamanı. birlikte çalışmak için Bunu değerlendirin

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:13
Sivas zamanı. birlikte çalışmak için Bunu değerlendirin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kulübün çoğunluk hissesine sahip olan eski başkan Mohammad Sepir’in, isminin ilk çekildiği dönemde de gündemde olan inşaat firmasının sahibi İnanç Kabadayı ile temas halinde olduğu söyleniyor. Ege Yapı yönetim kurulu başkanı İnanç Kabadayı’nın Sepil ile bazı görüşmeler yaptığı ve Adana Demirspor maçından sonra transfer sürecinin ivme kazanacağı bildirildi. Mohamed Sepir geçen hafta düzenlediği basın toplantısında dört şirketin kulüple ilgilendiğini söyledi.

Mohamed Sepir, uzun süredir pazarlık yaptığı yabancı spor fonlarının gelirlerindeki düşüş nedeniyle Türk spor ve kulüplerine yatırım yapmak istemediğini vurgulayarak, “Türk şirketleri ağırlıklı olarak yatırım için kullanılıyor. Şu anda 4 şirket var. I. Kulüpleri teslim etmemek gibi bir ihtimal aklıma gelmiyor. Seks” dedi. İddiaya göre bu isimlerden biri de Kabadhai. Göztepe AŞ’deki futbol hakkını bir an önce devretmek konusunda kararlı olan Sepil’in, görev süresi dolduktan sonra anlaşmayı baybahis tamamlamak için uğraştığı anlaşıldı. Taraftarlar ve topluluk, erken başlayacak olan yeniden yapılanmaya giden anlarda kulübün yeniden yapılanma aşamasına girmesini bekliyor.

Fenerbahçe ligin son haftasına her iki takımda da aynı ortalamayla Konyaspol’ün 3 puan + 9 gol farkıyla giriyor. Sarı – Lacivert, Yeni Malatya; Konya, Beşiktaş ile oynayacak. Mucize gerçekleşmemiş olsaydı, Kanaryalar ligi ikinci bitirecekti. Önceki gece Avrupa Ligi finali ile Kanaryalar’ın Şampiyonlar Ligi’ne giden yolu netleşti. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne ikinci ön eleme turunda Rangers’ın finalde kaybetmesiyle başlayacak. Bu raundun rakipleri 15 Temmuz’da kura çekilerek belirlenecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.