DOLAR 32,5143 0.08%
EURO 34,8940 -0.24%
ALTIN 2.455,300,80
BITCOIN 20881640,60%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son Dakika: Burak Elmas’ın Ricası Üzerine Ali Koç Transferi Durdurma Kararı Aldı…
  • Haber444
  • Spor
  • Son Dakika: Burak Elmas’ın Ricası Üzerine Ali Koç Transferi Durdurma Kararı Aldı…

Son Dakika: Burak Elmas’ın Ricası Üzerine Ali Koç Transferi Durdurma Kararı Aldı…

ABONE OL
18 Ocak 2022 16:12
Son Dakika: Burak Elmas’ın Ricası Üzerine Ali Koç Transferi Durdurma Kararı Aldı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son Dakika… Fenerbahçe Kulübü, EuroLeague çıkış maddesini kullanarak Galatasaray’da forma giyen ABD’li oyuncu Melo Trimble transferi için düğmeye bastı, sonra da vazgeçti. Şaşırtıcı transfer iptalinde kararı etkileyen hamle, Galatasaray cephesinden geldi. Fashionbet Burak Elmas’ın ricasını kırmayan Ali Koç, transferi durdurdu.

Galatasaray’da oyun kurucu olarak yer alan oyuncu Fenerbahçe’ye gidecekken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u arayan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, transferin durdurulmasını istedi.  Bunun üzerine takım transfer kararını durdurdu.

Ezeli Rakiplerden Beklenmeyen Yakınlaşmalar

Burak Elmas’ın Galatasaray başkanlığına gelmesi ile beraber, iki takım arasında beklenmedik yakınlaşmalar ortaya çıkmaya başladı. İki takım arasında her zaman yüksek olan tansiyon iki Başkan Ali Koç ve Burak Elmas’ın karşılıklı sıcak ilişkileri dikkat çekmeye başlamıştı. Son olarak   Burak Elmas’ın ricası üzerine takımın ihtiyacı olmasına rağmen Melo Trimble transferini durduran Ali Koç’un bu kararı spor gündemine bomba gibi düştü.

Oyun Kurucu Transferin Eşiğinden Döndü

Galatasaray basketbol takımında oyun kurucu olarak yer alan Melo Trimble, Fenerbahçe’nin EuroLeague çıkış maddesine uyarak transfer etmek için harekete geçmesi üzerine hazırlıklara başlamıştı. Fenerbahçe Beko, zorlu lig sürecinde oyun kurucu ihtiyacı üzerine harekete geçmişken, yeni Başkan Burak Elmas, Ali Koç’tan transferin durdurulması için ricacı olunca işler tersine döndü. Ali Koç öncülüğünde Fenerbahçe transferden dönünce Melo Trimple, transferin eşiğinden dönmüş oldu.

Gözler İki Başkana Çevrildi

Anlaşma yoluyla transferi durduran iki ezeli rakip takımın başkanları, son dönemlerde artan bu yakınlaşma ile ikiye bölünen taraftar gruplarıyla karşı karşıya kaldı. İki takım arasındaki bu yakınlaşmayı savunanlar kadar karşı olan taraftarlar ve takım üyeleri de var.

Ali Koç ve Burak Elmas’ın karşılıklı sıcak ilişkiler kurması ve takımların bu kadar yakınlaşması, birçok taraftarın tepkisini de çekmiş durumda. Fashionbet giriş taraftarlar hem sosyal medyadan hem de yönetimle olan bağlantılarından tepkilerini iletmeye başladı. Daha önce de Galatasaray’da bulunduğu yöneticilik görevinden ayrılan Rezan Özdemir, iki takım arasında herhangi bir dostluğun oluşamayacağını Fashionbetguncelgiris.com belirtmişti. İki takım arasındaki sıcaklığın ne kadar süreceği de taraftarlar arasında merak konusu oldu.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.