DOLAR 32,5280 0.06%
EURO 34,9825 -0.15%
ALTIN 2.439,320,14
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sonra, hak ettiğimiz Super Bowl finalindeyiz
  • Haber444
  • Spor
  • Sonra, hak ettiğimiz Super Bowl finalindeyiz

Sonra, hak ettiğimiz Super Bowl finalindeyiz

ABONE OL
10 Eylül 2022 22:19
Sonra, hak ettiğimiz Super Bowl finalindeyiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

UEFA Kupası finaline gidebilmek ve orada Arsenal’i yenebilmek harika. Bu Türkiye’de hiç olmayan bir şey. Bunu yaşadıktan sonra Türk insanı sadece sporda değil her alanda kendine güveniyor, Türkler de başarılı olabilir. Bu güvenle perakendecilerden üreticilere kadar birçok kesimin etkilenebileceğini düşünüyorum. UEFA Kupası çok önemli. Sonuç keyifbet aynı zamanda Super Bowl oldu. Ülkeye bir kupa daha getirmek, o heyecanı yaşamak ve insanları hayata döndürmek de ayrı bir şey. Birinde Arsenal, diğerinde Real Madrid  oynuyorsunuz. Dünyanın en iyi takımlarına sahip iki takım. Muhtemelen mevcut ortamda iki takımı yenmeyi hayal edemezsiniz. Real Madrid, Manchester City ve Liverpool ile final oynamak şu anda hayal gibi görünüyor ama bizim için hayal değil. Bu doğru ve yaptığımız şeylerden biri. Onun gururunu ve mutluluğunu her zaman yanımda taşıyorum” dedi.

“Ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz”

Okanbrook, Super Bowl gününde havanın çok nemli olduğunu ve maçın başlamasının çok zor olduğunu söyledi. , Okan “Rakibimiz çok iyi ve inanılmaz oyunculardan oluşan çok güçlü bir takımdı” dedi. Topu Hakan Ünsal’a verdikten sonra yere düşürdüler ve penaltımız oldu. 1-0 öne geçtik. Penaltılar, ikinci yarıda hiç olmayan bir şekilde sonuçsuz bir şekilde verildi. Bundan sonra keyifbet giriş maç iki takımın da gol atabileceği şekilde oynandı. Altın hedefi uygulama dönemi. Fatih’ten karışık şut ve Jardel’in bitiriciliği beni uzatmadan nakavt etti. Maç bittiği için sahaya koştuk.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.