DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sörloth’un Yeni Takımı Belli Oluyor

Sörloth’un Yeni Takımı Belli Oluyor

ABONE OL
1 Haziran 2022 15:46
Sörloth’un Yeni Takımı Belli Oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor’da geçirdiği başarılı dönemin ardından takımdan ayrılan ve tekrar Avrupa’ya yelken açan Sörloth aradığı ortamı ne Almanya ne de İspanya’da bulabilmiş değil. Real Sociedad’ın opsiyonlu transfer bedelini ödememesi durumunda da golcü oyuncunun Almanya’ya geri döneceği kesinleşmiş durumda. Çıkan transfer söylentilerine bakıldığı zaman da yıldız ismin yeni adresinin tekrar Türkiye olabileceği üzerinde duruluyor. Bahsegel ile en güçlü takımın kim olduğuna bahsinle karar ver, tahminlerine kazanç sağla!

Özellikle iki İstanbul ekibinin özel olarak ilgisi olduğu ve golcü oyuncu için girişimlerine devam ettikleri bilinen bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra Liepzig’in isteyeceği bonservis bedeli de şimdiden merak konusu olmuş durumda. Zira golcü oyuncuya ödenen yüksek bonservis bedelinden çok fazla zarar etmek istemeyen Alman ekibi buna göre bir yol belirleyecek.

Ezeli Rakipler Karşı Karşıya

Hem Beşiktaş hem Fenerbahçe’nin transfer etmek için resmi tekliflerini yapmış olduğu Sörloth’un yeni adresinin neresi olacağı da şimdiden gündemi meşgul etmeyi sürdürüyor. Siyah beyazlıların bu transfer için yaklaşım 10 milyon euroluk bütçe ayırdığı ve bunu taksitler halinde ödeyerek transferi bitirme amacında olduğu da biliniyor. Güncel transfer haberlerine Bahsegel Twitter üzerinden de ulaşabilirsin.

Fenerbahçe için ise süreç biraz daha belirsiz bir konumda bulunuyor. Teknik direktörün henüz belli olmaması ve kadroda yapılacak olan revizyona dair adım atılmaması sarı lacivertlileri bu transferde bir adım geride bırakıyor. Önümüzdeki günlerde ne olacak bilinmez ancak Norveçli golcünün de tekrar Süper Lig’de forma giymeye sıcak baktığı net şekilde anlaşılan gerçeklerden. Bugünün yüksek oranlı maçlarını, Bahsegel giriş adresinde görebilirsin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.