DOLAR 32,5834 0.29%
EURO 35,0012 0.07%
ALTIN 2.456,220,83
BITCOIN 20955280,51%
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sözünü son teslim tarihine kadar

Sözünü son teslim tarihine kadar

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:01
Sözünü son teslim tarihine kadar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Yerine getirmekten mutluluk duyduklarını belirterek, Vakıf Bank’ta çalışmayı bir onur olarak gördüğünü söyledi.

Giovanni Guidetti, aldığı bir video mesajında ​​şu ifadeyi kullandı: “Zor bir zaman oldu, ama harika oldu, şimdiye kadarki en iyi sezon. Oyuncularım ve asistanlarım sayesinde kazanabileceğimiz 5 kupayı da kazandık. İyi eğlenceler. ”

MELİS GÜRKAYNAK’tan duygusal geri bildirim

Vakıf Bank kaptanı Melis Gürkaynak, voleybol kariyerine 5 kupa ile son verdiği için çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, “Takım olarak çok zor zamanlar geçirdik. Hem kulübe hem de kulübe çok şey yaptık. Başkan Bağlılık, hedefimiz 5 kupa kazanmak. Sezonu böyle bitirdik. Çok mutlu ve gururluyuz. Çoğumuz için, hepimizin hatırlayacağı unutulmaz bir zaman olacak. Bu benim için. Unutulmaz bir dönemdi.Önümüzdeki sene takımda olmayacağım.Böyle güzel bir sezondan sonra takımıma lidyabet veda etmek kolay değil.Vakıf Bank’ta güzel anılarım var.Oldukça büyük bir akrabam ve ailem var. Çok üst düzey bir oyuncu değilim ama bu kulüp bana iyi davrandı ve değerli olduğumu hissettirdi ve bu kulübe inanılmaz bir minnet borçluyum.Başkanım sayesinde beni onurlandırdı ve gururlandırdı. başkanım benimle böyle konuştu.Benim için çok önemli bir yolculuktu.Gurur duyduğum tek şey bu büyük ailenin bir parçası olmak “Dünyanın en iyi takımının kaptanı olmakla ilgili” dedi. Gülkanak konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

Konuşmaların ve toplu fotoğrafların ardından basın toplantısı sona erdi.

Ata SELÇUK – Olgucan KALKAN / İSTANBUL, (DHA)

Birkaç hafta önce küme düşme kararı alınan Göztepe, sezonun son haftasında Adana Demirspor’u 7-0 yenerek 70 dakika rövanşta siyahi masa ile lige veda etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.