DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taç atışıyla devam edecekti

Taç atışıyla devam edecekti

ABONE OL
22 Eylül 2022 22:00
Taç atışıyla devam edecekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Öte yandan hakem Furkan’ın yerine oyuna giren ve maça devam eden Buğrahan’a 2 kez vurdu.

Furkan-Sanadze geriliminde zamanı 22 saniye durduramamak Türkiye-Gürcistan maçındaki bir diğer kural hatasıydı.

FIBA açıkladı

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) EuroBasket 2022, hakemlerin yönetimini sorguladıktan sonra FIBA ​​bazı sorularını saklı tuttu.

İşte onaylanan sorular:

FIBA, turnuvanın grup aşamasında yapılan iki ciddi hatayı kabul ediyor.

Bunlardan ilki, Litvanya ile Almanya arasındaki B Grubu maçında hakem ve forvetin hak ettiği penaltıyı vermediği bir teknik faul sonrasında gerçekleşti. Buna cevaben FIBA, ladesbet üç maç yetkilisi ve maç komiserinin turnuva sonuna kadar görevde olmayacağına karar verdi.

İkincisi ise Türkiye-Gürcistan maçındaki zamanlama hatasıydı. Hassas zamanlama sistemi kayıtlarının bir uzman analizi, maç saatinin yetkililer tarafından durdurulmasına rağmen, olay sırasında oyuncuları ayırmaya çalışan oyunculardan biri tarafından hakemin arkasındaki özel bir cihazın  yanlışlıkla etkinleştirildiği sonucuna varmıştır. . alan içerisinde.

FIBA, EuroBasket yetkililerinin sürekli gelişimini sağlamak için, kapsamlı bireysel maç öncesi ve sonrası  değerlendirmeleri ve ladesbet giriş hakemlerin yüksek düzeyde çalışmalarını sağlamak için bağımsız değerlendirmeleri dahil olmak üzere bir dizi ek önlem almıştır.

FIBA, maçlar sırasında gerekli tüm önlemleri alarak yetkililerin performansını değerlendirmeye devam edecek ve sadece maç öncesi, maç sırası ve sonrasında yetkililerin suistimalini kabul etmeyecektir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.