DOLAR 32,4788 -0.09%
EURO 34,8028 -0.56%
ALTIN 2.440,150,18
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tasarruf bankasını yaktılar

Tasarruf bankasını yaktılar

ABONE OL
22 Eylül 2022 21:38
Tasarruf bankasını yaktılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Oğuzan’ın kulübüne dönmesinin ardından Ankara’nın eski ikametgahından yetkililer tribünlere yerleşerek genç oyuncu ile yüz yüze görüşmek için Beşiktaş kulübüne girdi. Antrenör yardımcısı olarak görev yapan Sedat Ağçay’ın karıştığı davada iki taraf karşı karşıya geldi.

3- SALİH VE CENK ŞİKAYET YOK

Maç sonunda tribünlerden atlayan bir taraftar Salih Ukan’a uçan tekme attı ve o anda Cenk Tosun’a da vurdu. Yusuf ve betmoney oyuncuların müdahalesiyle taraftarlar güvenlik tarafından uzaklaştırıldı. Salih ve Cenk, tutuklanarak serbest bırakılan holiganlardan şikayetçi olmadı

4- Yerinde doldurulmuş yabancı cisim

Ev sahibi taraftarlar haber kanalına girerek hemen Beşiktaş yöneticisinin bulunduğu kulübeye yabancı cisimler döktü. Maçın son anlarında basın kutusundaki bir adam sahaya bir şişe su attı.

5- ERDOĞAN ve yardımcısı çıldırıyor

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, maçın son dakikalarında Muleika’lı futbolculara yaptığı faul sonrası rakibine öfkeyle saldırdı. Yardımcılarından betmoney giriş Özhan Pulat, Hollandalı futbolcuya saldırdı, Weghorst’un eline geçen bir hamle lehlerine gitti. Maçın sonunda Ankara’nın eski ikametgahından bir başka yetkili yine Weghorst’a saldırdı.

Tekme Atma

A.Gücü-Beşiktaş maçının sonunda sahaya giren B.Ö, adli kontrol altında serbest bırakılan Beşiktaşlı futbolculara saldırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.