DOLAR 32,5582 0.21%
EURO 34,9674 -0.02%
ALTIN 2.457,020,87
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercihim Türkiye Dedi

Tercihim Türkiye Dedi

ABONE OL
27 Mart 2022 14:43
Tercihim Türkiye Dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekibi Köln’de forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Özcan, Türk Milli Takımı’nı seçtiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Almanya doğumlu 24 yaşındaki futbolcunun milli takım tercihini Türkiye’den yana kullandı.

“Türkiye Futbol Federasyonu olarak, Salih Özcan’a ‘Hoş geldin’ diyor ve ay-yıldızlı formayla nice başarılar kazanacağı bir milli takım kariyeri diliyoruz.”

Salih Özcan, bu sezon Bundesliga’da çıktığı 25 karşılaşmada 2 gol kaydetti. Salih, alt yaş kategorilerinde Almanya Milli Takımı’nın formasını giymişti.

Özcan, Almanya alt yaş milli takımlarında forma giyerken, U21’de ise Stefan Kuntz’un öğrencisiydi.

Salih Özcan: Bu kararı almamda en büyük faktör ailem oldu

Salih Özcan, tercihinden dolayı çok en iyi slot siteleri mutlu olduğunu ve ay-yıldızlı formaya layık olmaya çalışacağını belirtti.

“Bu kararı almamda en büyük faktör ailem oldu. Kararımı vermeden önce ailem ile oturup konuştuk. Kolay olmayacağını biliyordum, ailemin desteği ile Türkiye Milli Takımı’nı seçtim.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.