DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20652070,72%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Oyuncularım Doğru Hamleler Yaptı”
  • Haber444
  • Spor
  • Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Oyuncularım Doğru Hamleler Yaptı”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Oyuncularım Doğru Hamleler Yaptı”

ABONE OL
10 Mart 2024 16:07
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Oyuncularım Doğru Hamleler Yaptı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avcı’nın Maç Değerlendirmesi

Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, VavaCars Fatih Karagümrük’ü 5-1 yendikleri maçın ardından oyuncularının doğru hamleler yaptığını ve net bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Oyun Planları

Avcı, basın toplantısında takımın oyun planını anlatarak, topa sahip olma ve sabırlı oyunun önemine vurgu yaptı. Rakibi karşılama şekillerini detaylı bir şekilde anlatırken, oyuncularının maç içinde doğru hamleler yaparak galibiyeti getirdiğini söyledi.

Sakatlık Durumu ve Fair-Play Ödülü

Avcı, maç öncesinde sakat oyuncuların durumunu açıklarken, Paul Onuachu’nun milli ara öncesinde kadroda olmayabileceğini ve Mislav Orsic’in durumunu da değerlendirdi. Ayrıca, fair-play ödülü almanın önemine değinerek, komitenin hassasiyetine teşekkür etti.

Trabzonspor’daki Görev Süresi

Avcı, Trabzonspor’da iki dönemde toplam bin gün görev yapmasına ilişkin bir soruya, camianın tarihinde yer almanın ve görev yapmanın kendisi için değerli olduğunu belirtti ve devamının gelmesini umut ettiğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.