DOLAR 32,5522 0.18%
EURO 34,9605 -0.1%
ALTIN 2.441,940,25
BITCOIN 2095176-0,17%
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tüm gözler teknik direktör Jorge Jesus’ta
  • Haber444
  • Spor
  • Tüm gözler teknik direktör Jorge Jesus’ta

Tüm gözler teknik direktör Jorge Jesus’ta

ABONE OL
13 Ekim 2022 12:22
Tüm gözler teknik direktör Jorge Jesus’ta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Görev yaptığım dönemden beri rotasyonda olan Jesus, sahadaki çeşitli kombinleriyle rakiplerini her zaman şaşırtmayı başardı, Vodafone Park’taki mücadelede de bu tarzından vazgeçmemeli. Portekizli teknik padişahbet adam altı Premier Lig maçında aynı 11’i oynamadı, ancak kaleciler Altay Bayendel, Attila Salle, Ferdi Kadeoğlu ve William Arao’yu asla bırakmadı.

Enrique Yüksek Olasılık

Bu 4 oyuncunun  sahada Beşiktaş’a karşı oynadığı kesin olarak kabul ediliyor. İyi hazırlanmayan Luan Perez ve Zelda Aziz’in yokluğunda Gustavo Enrique’nin orta koridorda Salle ile birlikte oynaması bekleniyor. İsa’nın Blackhawks’ın hızlı kanatlarına karşı sağda Osay-Samuel ve solda Ferdy ile başladığına inanılıyor.

Valencia ve Batshuayi önde

Miguel Crespo, Arao ile ortada olacaktı. Hücumda İrfan Can Kahveci sağda, Diego Rossi ise forma kapıyormuş gibi soldaydı. Rossi olmasaydı, formaya padişahbet giriş en yakın isim Lincoln olurdu. Hücum kadrosunda Enna Valencia ve Mitch Batshuayi’nin de yer alması bekleniyor.

Tehlikeli Sonuçlar Tercih Edilen Forvet

Fenerbahçe teknik patronu Jorge Jesus, forvet pozisyonunda Batshuayi’nin yanında forma giyecek ikinci forvetinin sorusuna takım belli olduğu için açıklık getiremedi. Kings’in acısının devam ettiği bir haftada iki forvet ortaya çıkar ve Zelda Dulson Türkiye milli takımından kasvetli bir şekilde döner.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.