DOLAR 32,5698 0.13%
EURO 34,9646 -0.18%
ALTIN 2.439,440,15
BITCOIN 20962230,33%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye Kupası Sahibini Buluyor

Türkiye Kupası Sahibini Buluyor

ABONE OL
1 Haziran 2022 15:45
Türkiye Kupası Sahibini Buluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezonun son kupası olan Ziraat Türkiye kupasında artık sona gelinmiş durumda. Yukatel Kayserispor ve Demir Grup Sivasspor’un karşılaşacağı mücadele sonrasında da sezon resmi olarak kapanmış olacak. Finale kadar gelmeyi başaran iki takımın adresleri ise İstanbul Olimpiyat Stadı olarak karşımıza çıkıyor. Her iki takımın da oldukça zorlu takımları eleyerek buraya kadar gelmiş olduğunu da görebiliyoruz. Özellikle Kayserispor hem Fenerbahçe’yi hem Beşiktaş’ı hem de son şampiyon Trabzonspor’u geçerek finale ulaşmayı başardı. Maçı kimin kazanacağından eminsen, Bettilt ile bahsini oyna ve kazan!

Sivasspor ise Ankaragücü, Bandırmaspor, Karagümrük ve Alanyaspor’u kupanın dışına iterek finale çıkma başarısını gösterdi. İki güçlü ekibin karşılaşacağı mücadelenin saat ve yayın detayları da belli olmuş durumda.

Türkiye Kupası Finali Kaçta ve Hangi Kanalda?

Söylemiş olduğumuz gibi Olimpiyat Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Türkiye Kupası finali için farklı ayrıntılar da gözler önünde yer alıyor. Saat 20.45’de ilk düdüğün çalınacağı final müsabakasını Halil Umut Meler yönetecek. Elbette hem takımların taraftarlarının hem de futbol severlerin merak ettiği konulardan bir tanesi de hangi kanalın bu maçı naklen yayınlanacağı noktasında oluyor. Bettilt Twitter adresinden hangi gün hangi maç oynanacak takibini sağla ve bahsini oynamayı unutma.

A Spor üzerinden izleyebileceğiniz final karşılaşması televizyon ve internet sitesi vasıtası ile canlı takip edilebilecek. Yaklaşık 70 bin kapasiteye sahip olan Atatürk Olimpiyat Stadı’nda da tüm biletlerin neredeyse tükenmiş olduğunu görebiliyoruz. 26 Mayıs Perşembe günü oynanacak olan maçta kupayı alan takımın da direkt olarak Avrupa Ligi’ne gidiyor olması heyecan katsayısını arttıran gelişmelerden. Bettilt giriş adresine giderek, günün maçlarını hesabına girmeden inceleyebilirsin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.