DOLAR 32,4726 -0.09%
EURO 34,8476 -0.49%
ALTIN 2.443,500,31
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Valerien Ismael’ın Serdar Saatçı’nın performansında memnun olmadığını
  • Haber444
  • Spor
  • Valerien Ismael’ın Serdar Saatçı’nın performansında memnun olmadığını

Valerien Ismael’ın Serdar Saatçı’nın performansında memnun olmadığını

ABONE OL
25 Ağustos 2022 17:02
Valerien Ismael’ın Serdar Saatçı’nın performansında memnun olmadığını
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bundan dolayı şu an takımda yer almadığını söyleyen Kazancı, 19 yaşındaki oyuncunun hemen hemen yeni sözleşme imzalamadığını da sözlerine ekledi. (NTV Spor)

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman, yönetimi ile beraber Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazeteciler ile betzula bir araya geldi. Görüşmede, yönetim kurulu kendilerini tanıttıktan sonrasında kulübün borçları konuşuldu. Kulüp borcunun 300 ile 400 milyon lira içinde olduğu açıklandı.

Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman, kulübün kuruluşundan bugüne dek alın teri döken her insana teşekkür ederek, “Göreve gelirken, görevimizin bir tek futbol kulübünün başına gelmek olmadığı bilinciyle geldik. Yapacağımız işin kolay olmayacağının farkındaydık. Yapmış olduğumuz değerlendirmelerle Malatyaspor Kulübünün içinde bulunmuş olduğu durumun iç açıcı olmadığını biliyorduk. Sadece kısa süre içinde kulübümüzün durumunun fazlaca daha vahim bulunduğunu gördük. Bu tablo bizim daha fazlaca çalışmamız icap ettiğini söylüyordu. Tüm bu olumsuzluklarla birlikte fazlaca büyük iki avantajımızın bulunduğunu da gördük. Bunlardan birincisi ekip arkadaşlarımızın haiz oldukları inanç ve emek harcama gayretiydi. İkincisi ise tüm topluluğun başarı özlemiydi. Ben, ekibim ve yönetimim sorunların içinde kalmak ya da sorumlularla kavga etmek için gelmedik. Çözüm odaklı hareket edeceğiz. Malatya ve betzula giriş Malatyaspor için “Taş atmak istiyorum” diyen bir paydaşla yürüyüşe çıktık. Tüm kalbiyle, “Ben işin içindeyim” diyen herkese kapımız açık.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.