DOLAR 32,4674 -0.07%
EURO 34,8608 -0.36%
ALTIN 2.445,840,41
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yansıtmayan Oğuzhan Özyakup

Yansıtmayan Oğuzhan Özyakup

ABONE OL
2 Ağustos 2022 16:56
Yansıtmayan Oğuzhan Özyakup
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sözleşmesinin sona ermesinin ardından sosyal medya adresinden profilini değiştirdi. Beşiktaş profilinde kendi fotoğrafı yerine sivil fotoğrafını kullanan bir oyuncu, Amerika Birleşik Devletleri’nde tatil yaparken Instagram’daydı.

Hollanda’ya dönüş

Beşiktaş’ın ilk sezonunda Fenerbahçe’ye transfer olabileceğini duyan Oğuzhan Özyakup, bugün aktif olmasa da büyük kulüplerin dikkatini çekmedi. Adı “Trabzonspor” ve “Galatasaray” ile birlikte anılsa da bu konuda net bir gelişme yok. Oğuzhan Özkayup futbola devam etmek için doğduğu Hollanda’ya dönmeyi planlıyor.

35 gol 62 asist Oğuzhan

30 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş formasıyla 309 maça çıktı. Özyakup toplam 35 gol  62 asist yaptı. 43 kez Türk milli forması giyen Ogujan Özyakup, bir gol kaydetti. Gol de memleketi Hollanda’ya atıldı. (Ayanspor)

2022-2023 sezonunun ilk etabına Burdur’da devam eden FT Antalyaspor, dünkü hazırlık maçında Metalist Kharkiv’e 1-0 mağlup oldu. Aralıksız çalışan Güney Koreli ekip, sonbahis gün içinde ilk antrenmanını tamamladı. MAKÜ tesisinde spor salonunda başlayan maç, futbol antrenörü Nuri Şahin rehberliğinde sahada devam etti. Saha eğitimi, taktik bir çalışma ile sona erdi.

Kırmızı Beyaz akşam antrenmanı ile hazırlanmaya devam edecek. Antalyaspor, kamp programı kapsamında 10 Temmuz’da Medipol Başakşehir ve 14 Temmuz’da da A takım takımlarından Bodrumspor ile bir hazırlık maçı daha oynayacak.

Bu arada Antalyaspor’un Kurban Bayramı hazırlıklarına ara vermeden devam ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe, transferde 6 numarada yön değiştirdi Sarı-Lacivertliler bir süredir Jorge Jesus’un ön liberosu William Carvalho ile temas halinde. Fenerbahçe, Real Betis  ve Carvalho’dan gelen talepler nedeniyle transfer ertelendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.