DOLAR 32,5682 0.24%
EURO 34,9613 -0.06%
ALTIN 2.445,470,40
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yaptığından ne farkı var dedi

Yaptığından ne farkı var dedi

ABONE OL
10 Haziran 2022 13:06
Yaptığından ne farkı var dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Beşiktaş taraftarı Kasımpaşa’ya bir kez daha mağlubiyet alarak sosyal medyanın gündemine bir kez daha Şenol Güneş’i getirdi. TT olarak Güneş için Siyah-Beyazlılar ‘geri dön’ çağrısı yaptı. Bu arada, Fransa teknik direktörü Valerian Ismail ile uyumlu olan sportif direktör Sejon Kazancı’nın da istifa etmesi istendi.

Araplar ŞENOL GÜNEŞ için çok endişeli

Valerian İsmail liderliğindeki Siyah Beyaz 4 maçta 2 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 1 mağlubiyet aldı. 5 gol atıp 5 gol yedi. 7 aydır takımını eğitmeyen 69 yaşındaki teknik adam, Şubat ayı sonunda BAE Ligi’ndeki üç takımdan teklif aldı. Şenol Güneş, menajerin teklifine güçlükle yanıt verdi.

Beşiktaş ile 2 Süper Lig Kupası kazanan teknik direktör, 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa kazanmayı başardı.

Fenerbahçe’nin en golcü isimlerinden Meljim Berisha’nın evliliği patladı. Çin Süper Ligi’nde 11. hafta mücadelesinin ardından golü kısa sürede toobet bitiren Berisha’nın bu hamlesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

22 Aralık’ta Fenerbahçe’li Berisha, sağ üst sırt kasındaki sakatlık nedeniyle 22 Aralık’ta Çin Süper Ligi’nin ilk yarısına katılamadı. Yıldız forvetin eşi Visa Frasaliu, Alman forvetin kendisi yüzünden yaralandığı iddialarına sert tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli oyuncular, Karagümrük maçından 1 gün önce Berisha ile ilgili şunları söyledi: “Oyuncularımızdan Mergim Berisha’nın ağrı şikayeti sonrası Acıbadem Medical’de çekilen MR’ında sağ üst arka kasında derece 2b’lik bir gerilme tespit edildi. Hastanede 23 yaşındaki futbolcu, Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmada oyuncularımızın tedavilerinin başladığını belirtirken görevini yerine getiremedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.